#ölüm nedenleri bilinmiyor

Fatih Portakal Korksun Dedi Nihat Doğan Küplere Bindi 02:06

Fatih Portakal Korksun Dedi Nihat Doğan Küplere Bindi

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Nihat Doğan, ölüm tehdidi alan Fatih Portakal ile ilgili gelen bir mesaja sert tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebolanın Tedavi Edilmemesi Nelere Yol Açabilir 00:48

Ebolanın Tedavi Edilmemesi Nelere Yol Açabilir

Ebolanın kesin tedavisi yoktur. Destek tedavilerin uygulanması ve sıvı kaybının önlenmesi çok önemlidir. Hiçbir müdahalede bulunulmadığı durumda kanamaların görülmeye başlamasıyla birlikte ölüm riski son derece yüksektir..

  • NABIZ tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kronik Stres Nedir 01:13

Kronik Stres Nedir

Kronik stres, Amerikan Psikiyatri Derneği'nin tanımına göre bitmeyen dönemler boyunca süren stres olarak tanımlanabilir. Küçük stresler birleştiğinde kronik stres haline gelebilir. Ölüm, yaşlı bakımı, stresli işte çalışm..

  • NABIZ tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser 00:36

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser

Filmde askerdeki oğlunun ölüm haberi ile yıkılan bir babanın hayatı konu ediliyor. Acılı yas süresinde akrabalar ve ordu yetkililerinden bunalarak öfke nöbetine tutulan baba kendini, hayatın gerçekleriyle yüzleşirken bul..

Kıraç - Merak Etme Sen 03:36

Kıraç - Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle 1:49:46

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı 01:03

İtalya'da Göçmenler Dudaklarını Dikerek Eylem Yaptı

İtalya'nın Lampedusa Adası'nda bir kilisenin önünde toplanan eylemciler, son 3 gündür yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Bir çoğu da günlerdir bir şey yemeden bekliyor. Kuzey Afrika'dan hareketle İtalya'nın Lam..

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..

İskelede Fırtınaya Yakalanan İnşaat İşçileri 00:59

İskelede Fırtınaya Yakalanan İnşaat İşçileri

Çin'de bir apartmanın tadilatını yaparken iskele üzerinde fırtınaya yakalanan inşaat işçilerinin hayatta kalabilmek için gösterdiği ölüm kalım savaşı amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camdan Sarkıp Bisikletliyi İten Maganda 00:24

Camdan Sarkıp Bisikletliyi İten Maganda

Görüntüde aracyla seyir halinde giden iki arkadaş arkalarında gelen bisiklet sürücüsünü iterek ölüm tehlikesi yaşatıyolar..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen 02:29

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Dünya'nın En Tehlikeli Atlayışı 04:12

Dünya'nın En Tehlikeli Atlayışı

Sakatlık, ölüm, heyecan, korku hepsinin bir arada olduğu inanılmaz bir video. Böyle bir şeyi yapabilmek için çılgın olmak gerekiyor. Heyecanlı seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman 01:41

Deniz Kıyısındaki Ev Türkçe Altyazılı Fragman

Marsilya'da denize nazır bir villada yaşayan Martin ölüm döşeğindedir. Angele, Joseph ve Armand babalarının son günlerine eşlik etmek için onun yanına gelirler. Çocuklarını etrafına toplayan Martin, onlara aşıladığı ide..

Şelalede Selfie Çerkerken Aşağı Düşen Adam 00:27

Şelalede Selfie Çerkerken Aşağı Düşen Adam

Selfie çekmek için binlerce yer varken ölüm saçan yerde selfie çekmek neden,görüntüde şelalenin uç noktasında selfie çekerken düşen ilginç adam..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leyla Bilginel Ölümden Dönmüştü Bakın Nerde Ortaya Çıktı 02:45

Leyla Bilginel Ölümden Dönmüştü Bakın Nerde Ortaya Çıktı

Sperm bankası aracılığıyla hamile kalıp, çocuk sahibi olmasıyla çok konuşulan Leyla Bilginel, hayatını sürdürdüğü Taylan'da ölüm döşeğindeydi...

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü... 01:56

Ablası Sokak Ortasında Öldürüldü...

Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan K..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Rec 4 - Kıyamet Gecesi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:59

Rec 4 - Kıyamet Gecesi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Zombi virüsünün yayıldığı ve esaslı bir dehşet evine dönüşen bu yerden kurtulan tek insan olan Angela, kurtarıldıktan sonra kendini okyanusta yer alan bir tankerin karantina bölümünde bulur. Tanker bir nevi, ins..

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..