#ölüm nedenleri bilinmiyor

Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı 02:21

Çin'den Gelen Koronavirüs Aşısının Yan Etkisi Var Mı

Çin tarafından üretilen korona aşısında yan etki olduğu ve bir kişinin bu yüzden öldüğü iddia edilmişti. Bu yüzden Çin'den gelen aşıların denemeleri durdurulmuştu. Bilim Kurulu Üyesi Serhat Ünal, ölüm olayının aşıyla ilg..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalpleri 1 saat arayla durdu 00:58

Kalpleri 1 saat arayla durdu

DÜĞÜNDE OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ, EVLADININ ÖLÜM HABERİNİ DUYAN YAŞLI KADININ KALBİ DE DAYANMADI. 78 YAŞINDAKİ ANNE DE BİR SAAT SONRA SON NEFESİNİ VERDİ...

Tehdit mesajları atmıştı! 01:08

Tehdit mesajları atmıştı!

ÖLÜM MESAJLARI ATTI, TEHDİT ETTİ… ÜNLÜ SANATÇI KIVANÇ TATLITUĞ VE EŞİ BAŞAK DİZER’İN BAŞINA BELA OLAN O SAPLANTILI HAYRAN HAKKINDA, 4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI…..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın'a Şok Suçlama Eylül Ve Leyla'nın Ölümüne Yas Tut Sonra 23:40

Demet Akalın'a Şok Suçlama Eylül Ve Leyla'nın Ölümüne Yas Tut Sonra

Şarkıcı Hatice kendisini bahaneyle takipten çıkarttığını iddia ettiği Demet Akalın'ı sert sözlerle eleştirdi: Parayla rüküşlüğün sentez sembolü Demet Akalın, Türkiye'yi yasa boğan Eylül ve Leyla'nın ölüm haberlerinin ar..

  • BETA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı... 02:42

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı...

NİJERYALI KORSANLARIN KAÇIRDIĞI TÜRK DENİZCİLERDEN BİRİ DE ÜNSAL DİLSİZ'Dİ. EŞİ YAŞADIĞI KORKUYU,, ENDİŞEYİ SHOW HABER'E ANLATTI. YETKİLİLERE SESLENİP ''NE OLUR BANA ÖLÜM HABERİNİ GETİRMEYİN'' DEDİ...

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Cemil doğum gününde annesiz kaldı 01:37

Cemil doğum gününde annesiz kaldı

OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTI... ÖLÜM ONU YOLDA YAKALADI… ÖLEN GENÇ KADININ EŞİNİN SOSYAL MEDYADA YAZDIKLARI SEVENLERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ KATLADI... BİR AİLEYİ PARÇALAYAN KAZA VE BİR ADAMIN ÇOK SEVDİĞİ KARISINA KAH..

ARACINDA ÖLÜ BULUNDU 00:42

ARACINDA ÖLÜ BULUNDU

POLİS ŞÜPHELİ ÖLÜM İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gören kar yağıyor sandı! 01:14

Gören kar yağıyor sandı!

SAKARYA'DA KELEBEKLERİN 3 GÜN SÜREN ÖLÜM DANSI BAŞLADI. YÜZ BİNLERCE KELEBEK AYDINLATMA DİREĞİNİN ETRAFINDA TOPLANIP ÖLÜME KANAT ÇIRPTILAR. UZAKTAN GÖRENLER İSE İLK BAKIŞTA KAR YAĞDIĞINI SANDI.....

Aleyna’dan sonra bir kadın daha… 03:02

Aleyna’dan sonra bir kadın daha…

Üç şüpheli ölüm tek şüpheli… Ümitcan Uygun yine sahnede. Üçüncü şüpheli ölümün de şüphelisi o...

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu 01:14

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir sitenin bahçesinde, havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan 10 yaşındaki Nira Akyürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Nira’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ..

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Öldüresiye dövdüler 01:56

Öldüresiye dövdüler

ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ VERİYOR..

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh 03:58

Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh

Mor ve Ötesi'nin, Rakun Müzik etiketiyle yayınlanan Sultan-ı Yegâh isimli tekli çalışması, video klibiyle MüzikKutusu’nda.Söz: Attila İlhan Müzik: Ergüder Yoldaş Yönetmen: Mahir Akyol Daha fazlası için sitemizi ziyar..