#ölüm yıl dönümü

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması 02:05

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96.yıldönümünde İstiklal Marşı Arapça okundu. Trabzon'un Tonya ilçesindeki Hoşarlı İlkokulu tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Programı, Ali Koç Kül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyüyünce Ben De Evleneceğim Değil Mi Anne 00:25

Büyüyünce Ben De Evleneceğim Değil Mi Anne

Evlilik Yıl Dönümü İçin Hazırlık Yapan Annesine Özenen Yumurcağın Komik Konuşması İzle..

Yurtta 30 Ağustos Coşkuyla Kutlanıyor 02:19

Yurtta 30 Ağustos Coşkuyla Kutlanıyor

Yurdun dört bir tarafında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenleniyor...

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor 02:20

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor

Büyük zaferin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ..

Fatma Girik Lokma Döktürdü 02:33

Fatma Girik Lokma Döktürdü

Fatma Girik, Memduh Ün İçin Lokma Döktürdü SİNEMA sanatçısı Fatma Girik, 56 yıllık hayat arkadaşı ve yönetmen Memduh Ün'ün ölümünün ikinci yıl dönümü nedeniyle Bodrum'daki evinin önünde lokma döktürttü...

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
94 yaşındaki Firuzhan Yeğen'in Atatürk Sevgisi Ayakta Alkışlandı 01:46

94 yaşındaki Firuzhan Yeğen'in Atatürk Sevgisi Ayakta Alkışlandı

Odunpazarı Belediyesi'nin Cumhuriyetin ilanının 94’üncü yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan 94 yaşındaki Firuzhan Yeğen, Atatürk ile ilgili ezbere okuduğu üç şiir dolayısı ile ayakta alkışlandı...

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu 00:33

Firavun Tutankhamun'un Altın Koleksiyonu

Tahrir Meydanı'nda bulunan Mısır Müzesi'nin açılışının 115'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Mısır'da MÖ 1334-1325 yıllarında hüküm süren firavun Tutankhamun'un altın koleksiyonu ilk kez sergilenmeye başlandı...

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi 01:01

Diyarbakır'da Izinsiz Gösteriye Izin Verilmedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz açıklama yapmak isteyen HDP'li gruba izin verilmedi...

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı 01:25

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı


İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy, marşın kabulünün 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, mezarı başında düzenlenen törenle anıldı...

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek 00:48

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü törenine katıldı. Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, dedesinin isminin yer aldığı şehitler abidesine karan..

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında 03:06

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından teşkilatın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı...

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı 01:00

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı

Kiliselerin dahi mezbahaneye dönüştüğü dünya tarihin en trajik katliamlardan biri olan Ruanda soykırımının 24. yıl dönümü. Fransa eliyle sadece yüz gün süren katliamda 1 milyon masum insan bir hiç uğruna katledildi...