#ölüm yıl dönümü

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınlandı. Erdoğan Önümüzdeki yıl ekonomi ve demokrasi reform programlarımızı milletimizin takdirine sunacağız dedi...

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi 01:37

Başörtülü Kızlar Affetti Mahkeme Ceza Verdi

Semahat Yolcu, Karaköy’de başörtülü genç kızlara saldırdığı iddiasıyla 2 yıl 9 ay hapse mahkum edilmişti. Yeniden yapılan yargılamada mağdurlar sanığı affetti. Ama mahkeme Yolcu'yu, 1 yıl 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptı..

Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Noktayı Koydu! Biden Anlaşmayı İmzaladı 02:42

ABD Noktayı Koydu! Biden Anlaşmayı İmzaladı

ABD, Irak'taki savaş misyonunu yıl sonuna kadar bitirecek. Biden yaptığı açıklamada, Bu yıl sonundan itibaren muharebede yer almayacağız dedi...

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor! 01:57

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor!

Kredi çekip aldı, bir saniye bile yanından ayırmıyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekerek aldığı Sabri isimli papağanını yanından ayırmayan Hateme Karabulut, her yere papağanıyla gidiyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekere..

Domates fiyatı kavanozu vurdu! 02:21

Domates fiyatı kavanozu vurdu!

DOMATESİN FİYATI 5 LİRADAN AŞAĞI DÜŞMEYİNCE, KIŞLIK HAZIRLIKLAR YARIM KALDI... BU DURUM KAVANOZ SATIŞLARINI DA ETKİLEDİ... GEÇEN YIL MARKETLERDE KAPAK KITLIĞI YAŞANIRKEN, BU YIL KAVANOZLAR DA, KAPAKLAR DA RAFTA KALDI..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

İlk Sahur Heyecanı 01:46

İlk Sahur Heyecanı

TÜRKİYE DÜN GECE MÜBAREK RAMAZAN AYININ İLK SAHURUNA KALKTI, SOKAKLARDA HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI...

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedefleniyor 07:56

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedeflen

Kargo kurye ve dağıtım sektörü temsilcileri bu yıl ilk kez düzenlenen Post & Parcel Uluslararası Zirvesi'nde buluştu. 230 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan sektör, bu yıl 6 milyar 500 milyon sipariş dağıtmayı hedef..

TEHLİKE KAPIYA DAYANDI!... 16:42

TEHLİKE KAPIYA DAYANDI!...

GEÇEN YIL UYARDIM ANLAMADINIZ:..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT! 31:41

DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT!

SON 20 YIL! HER ŞEY PLANLIYDI! ZAMANINI BEKLEDİLER!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü 03:59

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü

Oyun sevenlerin en büyük hayalllerinden biri tıpkı kendileri gibi oyunlara düşkün biriyle yollarının kesişmesi oluyor. Bu arzularına kavuşan Alvin Lau ve Alexis Loo çifti yıl dönümlerini enteresan bir şekilde kutladı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..