#ölümüne

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı  (Olay Yeri ) 00:45

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı (Olay Yeri )

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:38

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünyadaki En Zehirli 10 Hayvan 03:48

Dünyadaki En Zehirli 10 Hayvan

Taipan yılanı, kral kobra, taş balığı, muz örümceği, takipçi akrep, altın ok kurbağası, mavi halkalı ahtapot, kutu deniz anası. Bu canlıların zehirlerinden bir damla dahi pek çok sayıda insanın ölümüne yol açabiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış 05:38

Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış

Uludağ’ın zirvesinde eğitim gören dağcılar, kar fırtınası ve poyrazla ölümüne mücadele etti...

Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor 01:00

Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor

Ortaköy’deki Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi 39 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov, eşi Zarina Nurullayeva ve saldırıyla bağlantılı oldukları iddia edilen 57 sanığı..

Zehirli Kırkayak 30 Saniyede Fareyi Öldürdü 01:04

Zehirli Kırkayak 30 Saniyede Fareyi Öldürdü

Farenin içerisinde olduğu fanusun içine zehirli kırkayak atıp farenin ölümüne sebep olan kişiye sosyal medyadan tepki yağdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü 01:21

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü

Doğu Gota'ya düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve Suriye uçakları ve füzeleri Doğu Gota'yı yerle bir etti. Gota'da en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Rusya ve Suriye savaş uçakl..

Mavi Balina Bir Can Daha Aldı 08:02

Mavi Balina Bir Can Daha Aldı

Bursa’da 16 yaşındaki Ahmet P., iddiaya göre arkadaşıyla 'Mavi Balina' oyunu oynadıktan sonra gittiği halı sahanın tellerine kendisini asarak yaşamına son verdi. Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K. ise sinir krizi ..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğu Dövmekten Beter Eden Civciv 00:58

Tavuğu Dövmekten Beter Eden Civciv

Görüntüde bir civviv boyuna posuna bakmadan sinir olduğu tavuğa ölümüne girişiyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Emrah Serbes Hakim Karşısında Yaptığı Savunma İle Pes Dedirtti 08:10

Emrah Serbes Hakim Karşısında Yaptığı Savunma İle Pes Dedirtti

İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan ve hakkında 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Serbes, ilk kez hakim karşısına çıktı..

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bala'daki Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor 01:17

Bala'daki Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor

Bala ilçesine bağlı Yöreli Mahallesi'nde bir kişinin ölümüne neden olan sel felaketinin yaraları sarılıyor...

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..

Sele Kapılıp Sürüklenen Otomobili Elleriyle Tutmaya Çalıştı 00:30

Sele Kapılıp Sürüklenen Otomobili Elleriyle Tutmaya Çalıştı

Kahramanmaraş’ta dün anne ile 2 çocuğunun ölümüne yol açan sel felaketinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 1 kişinin sele kapılan otomobili elleriyle durdurmaya çalışması yer alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Bende Kal Teaser 01:01

Bende Kal Teaser

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası 15:36

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası

Terk edilmiş, korkunç bir olayın geçtiği Kapalak Kızı nın lanetlenmiş okuluna girdim bu bölümde.Daha öncede Rum mezarlığı ve cinli bir eve girmiştim.Konu: hademe olarak çalıştığı okulda, müdür tarafından tecavüze uğraya..

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı 00:46

Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı

Tüm dikkatini yaptığı işe veren kaynakçı arkadaşını kaynak yaptığı yere tokmak ile vurup ölümüne korkutan adamın o görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
40 Metreden Kızlara Hava Atmak İçin Atlayan Türk Gençleri 02:08

40 Metreden Kızlara Hava Atmak İçin Atlayan Türk Gençleri

40 metreden düşünmeden sadece kızlara hava atmak için ölümüne atlayan gençler..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce