#ölümünün

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Prenses Diana İle İlgili Yıllar Sonra Gelen İtiraf Yaşananları Açıklar Nitelikte 08:21

Prenses Diana İle İlgili Yıllar Sonra Gelen İtiraf Yaşananları Açıklar

1981 yılında Galler Prensi Charles ile evlenen Prenses Diana evliliği, hayatı ve ölümü ile tüm dünyanın merak ettiği önemli isimlerindendi. Lady Diana'nın ölümünün üstünden yıllar geçti ama üzerindeki sis perdesi hala ta..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 9. Bölüm 2:05:17

Şampiyon 9. Bölüm

Şampiyon 9. Bölüm Özet:nnDerviş Aladağlı Güneş‘in isteğini kırmaz. Fırat’ın yapacağı maçı iptal eder. Başka güne erteler. Fırat bu durum karşısında şaşkındır.nKerem babasının ölümünün asıl sorumlusunun Tansel olduğunu öğ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 72.Bölüm 2:23:00

Söz | 72.Bölüm

Karargâha bombalı saldırı yapmak üzere olan Karabatak’ı(Eren Vurdem) karşısında gören Tim, büyük bir şok yaşar. Tim ve Nazlı(İlayda Ildır), Karabatak’a aslında kim olduğunu hatırlatmak için elinden geleni yapar.nSami’ye ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla???? 17:28

Ramiz Dayı Unutulmaz Sahneler #TuncelKurtiz Anısına Saygıyla????

Ramiz Dayı Unutulmaz Raconlar Namı Diğer Dayımız Tuncel Kurtiz'i ölümünün 6. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz... 0:00 Ramiz Karaeski Emaneti Olan Bu Şehr-i İstanbul'u geri alacak 0:14 Genç Ramiz İstanbul'a geliyo..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..