#ölüyor!

Sokağa Sıçarken Misyonunu Tamamlayamayan Adam 00:32

Sokağa Sıçarken Misyonunu Tamamlayamayan Adam

Yine sokağa sıçan bir yiğido misyonunu bitirmeye yaklaşmışken ne yazık ki bokunun kurbanı oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

Patron Bebek İşe Devam Fragman 01:25

Patron Bebek İşe Devam Fragman

The Boss Baby: Back in Business Official Trailer Yayınlandı. Filmi Dizi Haline Getirip Yayınlamak İsteyen Netflix Bütün Çekimleri Ve Ayarları Bitti 6 Nisanda Patron Bebek Seri Halinde Yayınlanacak. Boss Baby iş hayatına ..

Kabaklı Pırasa Yemeği 05:55

Kabaklı Pırasa Yemeği

4 tane Pırasa 2 tane Kabak 2 tane Havuç 1 tane Kuru Soğan 150 gr. Dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Varsa da ..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor! Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeter'in itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhat'ın gerçek babasın..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi 04:45

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi

Malzemeler 1 tane orta boy karnabahar 1 su bardagi kasar peyniri rendesi 1 cay bardagi un 1 cay bardagi galeta unu 2 tane yumurta tuz kimyon karabiber pulbiber 1 dis sarmisak arzu ederseniz maydonozda dograyip katin. kiz..

Tuvalete Ramak Kala Altına İşeyen Kadın 00:59

Tuvalete Ramak Kala Altına İşeyen Kadın

Görüntüde feci şekilde tuvaleti gelen bir kadın anahtar elini almış kapıyı tam açıcakken olan oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 10.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suyun Gücüne Teslim Edilen Öğrencinin Hocasından İntikam Alması 00:10

Suyun Gücüne Teslim Edilen Öğrencinin Hocasından İntikam Alması

Sörf kursuna giden dombik ablamızı hocası ''ne halin varsa gör'' dercesine bırakıyor fakat öğrencinin intikamı ağır oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber mi Taksi mi Röportaj 06:21

Uber mi Taksi mi Röportaj

Sarı taksiler ve Uber arasındaki mevzuda sokakta neler oluyor, kim ne diyor? Sokak röportajında bu konunun cevabı aranmış...

  • JET TV tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

Motorcudan Hayat Kurtaran Refleks 00:20

Motorcudan Hayat Kurtaran Refleks

Efendim görüntüler Hindistan'dan. Motoruyla yoluna devam eden abimiz, sollama yaparken bi anda karşıdan gelen otobüsü farketmesiyle kendi hayatını kurtarmış oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spor Tarihinin En Utanç Verici Anları 04:47

Spor Tarihinin En Utanç Verici Anları

Spor müsabakalarındaki çekişme zaman zaman ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Yeni Evleneceklere Öneriler 01:37

Yeni Evleneceklere Öneriler

Evlilik bilindiği üzere kutsal bir mecra. Karşılıklı anlayış ve saygıyla süren bu sürece daha yeni başlayacak olanların tavsiyelere ihtiyacı oluyor. Duguntrendy de bu yolda uzun zamandır birlikte yürüyen evlilerden yeni ..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final) 00:44

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final)

Gülizar Final Fragmanı yayında! Murat, beklenen evlilik teklifini gerçekleştiriyor! Murat sevgisini en açık şekilde Gülizar'a itiraf eder. Elindeki yüzükle Gülizar'ın gözlerinin içine bakarak beklemesi, Gülizar'ı çok şa..

Güzel Adam Süreyya Fragmanı 01:35

Güzel Adam Süreyya Fragmanı

Eyüp’de doğan çocukluğu ise Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşikta..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı 02:32

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı

Fransız bilardocu Florian 'Venom' Kohler'in muhteşem şovlarından yeni bir kesit izliyoruz. Bütün enerjiyi ve yeteneği sergileyen bilardo ustası olurken puanları toplayan da sanırsam kızlar oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beze Kurabiye Tarifi 06:18

Beze Kurabiye Tarifi

Beze Tarifi için malzemeler: 3 adet oda sısında yumurta akı (sarısı hiçbir şekilde karışmamış olmalı. Soğukken sarısını akından ayırıp sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin daha iyi ayrılacaktır) 1 su bardağı tercihen..

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018 10:00

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 2 Nisan 2018

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez el ele görüntülendi, Merve Sevi ve eşi arasında neler oluyor ? Berk Oktay ve eşinin sosyale medya hesapları 3. kez çalındı bu haberler ve fazlası İstanbul Geceleri'nde..

  • BETA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce