#ömür

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Şenel Arslan - Dillerde Şarkımız 04:20

Şenel Arslan - Dillerde Şarkımız

Söz: Şenel Arslan Müzik: Şenel Arslan - Necmi Kıran Düzenleme: Ömür Karaca Yönetmen: Kaan Öztürk..

Sonat  Soyadın Bende Kaldı 04:30

Sonat Soyadın Bende Kaldı

Sonun da bitti işte sewdamız Bu ev kaldrmıyor ikimizi Hatırla bu eve girerken ikimiz Bir ömur boyu deyısını Sensız olmaz sanıken bedenim İstemıyorartık bedenını Ödedik yıllarca evli kalarak Bu ödunc askın bedelını..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Yaşar İpek  Ağla Gözlerim 04:11

Yaşar İpek Ağla Gözlerim

' Mutluluk denilen tek kelimeye Bir ömür harcadım erişemedim İçimde kanayan acı yalları Unutup doyunca gülüşemedim Ne yârdan güldü gönlüm Ne sefa sürdü gönlüm Belâlı sevdaları Ömrüme sardı gönlüm Ağla gözlerim ağ..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor 02:06

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor

AK Parti ömür boyu nafaka konusundaki mağduriyeti gidermek için harekete geçti. 4. yargı reformu kapsamında bu konuda da düzenleme yapılacak. Süresiz nafaka ve icra yoluyla çocuk teslimi konusuna da çözüm geliyor. İşte a..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş! 01:37

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş!

Kayseri'de Yasin Tatay adlı şahıs, nafaka nedeniyle tartıştığı eski eşini 30 kez bıçaklayarak öldürdü. Tatay, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası istemiyle yargılanırken, cinayetin kan donduran detayları ortay..

Aşı yaptırana bakım bedava! 01:06

Aşı yaptırana bakım bedava!

Kütahya'da 'Pala berber' lakaplı sosyal medya fenomeni Ömür İpek, aşı olan vatandaşların bıyık ve yüz bakımını ücretsiz yapacağını duyurdu...

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur 03:16

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur

An expert car customiser has transformed a 94 Corvette into a stunning replica of the Mach 5 from the iconic 1960’s cartoon Speedracer. Jerry Patrick, who owns car replica extraordinaire AKA Junk, has been transforming c..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Esaretin Bedeli Film İzle 2:22:33

Esaretin Bedeli Film İzle

Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption Film İzle Açıklama: Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönde..

  • PengoTV tarafından
  • 49.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmirli Necati Yektanem 03:39

İzmirli Necati Yektanem

Söz & Müzik: Ömür Gökdeniz Düzenleme: Dj Alper (Alper Açıkpazu)..

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

İbrahim Tatlıses - Barışmam 03:27

İbrahim Tatlıses - Barışmam

Barışmam gözlerînle, Yalancı sözlerînle, Barışmam yüreğînle, Barışmam… Barışmam yalancısın, Yüreğîmde sancısın, Artık sen yabancısın, Barışmam… Barışmam ağlasan da, Yüreğîmî dağlasan da, Mesajlar yollasan da, Barışmam… B..

Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler 02:30

Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler

Deniz Akkaya, aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamadı. Akkaya ile Gökmen Şeynova’nın 7 aylık aşkı önceki gün sona erdi. Deniz Akkaya'nın yüzü yine gülmedi. Geçtiğimiz yaz Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlayan Akka..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..