#ömür

Unutma 01:11

Unutma

UNUTMA - ÖMÜR TÖRPÜSÜ KUYRUKLAR..

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda 04:30

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda

Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara - Dilenci 05:18

Zara - Dilenci

Zara - Dilenci Orhan Gencebay İle Bir Ömür Yeni (2013)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin ve Hakan evleniyor! Fakat onları büyük bir tehlike bekliyor! Aylin ve Hakan ömür boyu mutluluğa adım atmak üzere evlilik yoluna girer. Fakat kendilerini kötü bir olayın iç..

Mustafa Sandal - İsyankar 03:49

Mustafa Sandal - İsyankar

Korkma yaklaş, hislerinle Sanki bir adım attığını bilmez mi gönül? Geçer mi ömür? İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar Sabırsız kalbim bir tek aşkına isyankar x 2 x 3..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Fransa'da Felipe Melo Vakası 01:49

Fransa'da Felipe Melo Vakası

Fransa'da bir Rugby maçında akıllara zarar bir olay yaşandı. Saint-Esteve'li bir oyuncu, hakem Benjamin Casty tarafındna oyundan atılınca kararı kabullenemeyip hakemin suratına sert bir yumruk attı. Yediği yumrukla yere ..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın 03:19

Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın

Rafet El Roman - Beni Biraz Anlasaydın - (Orhan Gencebay İle Bir Ömür )..

  • Candy tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Girls Trip Fragmanı 02:30

Girls Trip Fragmanı

Yıllık Esans Festivali için dört ömür boyu arkadaşı New Orleans'a seyahat ederken, kızkardeşleri yeniden canlanır, yabani taraflar yeniden keşfedilir ve Big Easy'in kızarması için yeterli dans, içki içme, kavga ve romant..

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı 06:29

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı

Henüz 9 aylıkken doktorların 2 yıl ömür biçtiği SMA hastası 36 yaşındaki Hatice Özkan, yüzde 98’lik engeline rağmen ayak parmağı ve gözlerinin yardımıyla kazandığı 5 üniversitenin 3’ünden mezun olurken, diğer 2’sinde ise..

Elvan Günaydın - Farkındasın 03:28

Elvan Günaydın - Farkındasın

Biliyorum bu aşkın farkındasın Şimdi yanı başımda olsaydın. Gözlerinle alev alev yaksaydın İçimdeki aşkı sende tatsaydın. Gel desem gelemezsin bilirim Sev desem sevemezsin bilirim. Üç beş günlük değil hayallerim ..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Balayı Dönüşü THY Uçağında Süpriz 01:06

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Balayı Dönüşü THY Uçağında Süpriz

Dönüşte çiçeği burnunda çifti uçakta pasta sürprizi bekliyordu. THY uçağında Fahriye ve Burak'a üzerine fotoğraflarının işlendiği ve Ömür boyu mutluluklar diliyoruz! yazılı pasta ikram edildi. Sürpriz karşısında mest o..

  • ANKA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Akarsu Aylar Geçse De 04:20

Barış Akarsu Aylar Geçse De

Barış Akarsu Aylar Geçse De Yıllar Geçse De Bir Ömür Böyle Bitse De Ben Seni Unutumam..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Golü  bırak  Asiste Bak 18'lik Yıldızdan Akıl Dolu Pas 00:31

Golü bırak Asiste Bak 18'lik Yıldızdan Akıl Dolu Pas

Trabzonspor, 53. dakikada Olcay Şahan'ın golüyle skora dengeyi getirdi. Golün pasını veren 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür ise takım arkadaşlarından ayrıca tebrik aldı..

İnsandan Akıllı Yardım Sever Köpekler 02:30

İnsandan Akıllı Yardım Sever Köpekler

Köpeğe Yardım Eden Adam Ömür Boyu Köpeğin Arkadaşlığını Kazandı..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..