#ömür

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Gönül Yazar  Ne Birleştik Ne Ayrıldık 02:41

Gönül Yazar Ne Birleştik Ne Ayrıldık

Ne birleştik ne ayrıldık biz Kış geçti, bahar geçti, yaz geçti… Bu aşkın bu sevdanın üstünden Hayat geçti, ömür geçti, yaş geçti…..

Gönül Yazar  Sevenlerin Kaderi 03:02

Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi

Ne olurdu Tanrım sevenler ayrılmasa Aşka dolu şu kalpler yalnız kalmasa Hayat acı, zor yaşamak Sevip sevip de sonunda unutulmak Çok sevenin kaderi bu Bir köşede yalnız kalmak Ne olurdu Tanrım sevenler mutlu olsa ..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Son Ağlayışım 05:42

Bergen - Son Ağlayışım

Aska inancımı tükettin. Benim bir daha kimseyi sevemez kalbim Bıraktığın ne varsa döksün gözlerim Bu benim aşk için son ağlayışım Ben gönül yakmayı bilmiyor muydum? Bu benim ilk değil son aldanışım Elimde resmini ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Hakan Altun  Hani Bekleyecektin 05:04

Hakan Altun Hani Bekleyecektin

Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani ..

Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Gülben Ergen Skandalına Bülent Ersoy Ve Tuğba Ekinci De Karıştı 10:32

Gülben Ergen Skandalına Bülent Ersoy Ve Tuğba Ekinci De Karıştı

Gülben Ergen Skandalına Bülent Ersoy ve Tuğba Ekinci de Karıştı. Aynı Adamla Ömür Geçer mi diyen tuba Ekinci o dönem Gülben Ergene göndermede bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konumuz Pilates 03:28

Konumuz Pilates

Ömür Özdemir'le pilates dersleri almaya hazır mısınız? Henüz hazır değilseniz biz sizi bekleriz ????..

  • OFSAYT tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar 12:57

Yol Ayrımı Galasına Ünlü Akını İşte Galada Yaşananlar

Şener Şen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Av Mevsimi nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğeneceği bir senaryo geldiği için bu filmde rol aldığını söyledi. Turgul'un katılmadığı gecede, çok kıymetli bir ekiple ça..

  • BETA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  Gülse Birsel'e Güldüren Mesaj 02:25

Beyaz Show Gülse Birsel'e Güldüren Mesaj

Gülse Birsel’in daha önce yazdığı dizilerinde yarattığı karakterleri canlandıran Gupse Özay, Okan Çabalar, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Ömür Arpacı’nın hazırladığı klip herkese kahkaha attırdı...

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Bel Kayması Nasıl Tedavi Edilir 01:22

Bel Kayması Nasıl Tedavi Edilir

Bel kayması cerrahi operasyon içermeyen yöntemlerle tedavi edilemez. İlaç tedavisi, fizik tedavi gibi yöntemler sadece beldeki kas dokuları üzerinde etkili. Bel kaymasında iki omur platinle birbirine tutturulur. Böylece ..

  • NABIZ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bel Fıtığı Nedir 00:41

Bel Fıtığı Nedir

Bel fıtığı iki omur arasındaki diskin zorlanma neticesinde omurilik kanalına doğru taşmasıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hashimoto Nasıl Bir Hastalıktır 01:00

Hashimoto Nasıl Bir Hastalıktır

Hashimoto hastalığı, vücudun kendi hücrelerine karşı kendi savunma sistemini tetiklemesi durumunda ortaya çıkar. Savunma hücreleri, tiroidin normal doku hücrelerine karşı harekete geçip hasar yaratır. Hashimoto hastalığı..

  • NABIZ tarafından
  • 491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Kapak Ameliyatından Sonra Nelere Dikkat Edilmeli 01:48

Kalp Kapak Ameliyatından Sonra Nelere Dikkat Edilmeli

Açık kalp ameliyatı sonrası, göğüsteki kemiğin kaynama süresince dikkatli olmak gerekir. Ameliyatta biyolojik kapak kullanıldıysa hasta, iki veya üç ay boyunca kan sulandırıcı ilaçlar kullanır. Mekanik kapak kullanılan a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Genital Siğil Nasıl Tedavi Edilir 02:19

Genital Siğil Nasıl Tedavi Edilir

Genital siğil, tekrarlayabilen bir hastalık. Tedavi nedene yönelik gerçekleştirilir; ancak etkisi ömür boyu sürmez...

  • NABIZ tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce