#öncesi ve sonrası

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk 02:01

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk

56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul’da yoğunluk başladı. Toplu taşıma araçlarına binmek için bekleyen vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe saydığı o anlar kameraya yansıdı...

Corona Virüs Sonrası Düğünler 00:11

Corona Virüs Sonrası Düğünler

Dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı. Şu lanet şey geçse de düğünlerde böyle eğlensek.....

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam 00:11

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam

Aracının durmayan kornasını susturmak için tekmeleyen adam her tekmede farklı bir ses çıkınca ortaya böyle bir video çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı 03:03

Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı

Antalya'da iki otomobilin çarpışması sonucu cadde üzerinde bulunan su borusu patlayınca adeta şelale gibi su aktı. Oluşan manzara ise vatandaşlarda şaşkınlık oluşturdu...

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN 42:32

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 3 ay önce
Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HERKESİ UYARIYORUM! 1:25:00

HERKESİ UYARIYORUM!

GELEMEZLER! DEPREM GERÇEKLERİ! SEÇİM ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE! Banu Avar nasıl uyarmıştı? Deprem sonrası İlk 48 saatin önemi! TSK neden sahada değildi? Sahra hastanelerinin önemi nedir? 1999 depreminde neler yaşanmıştı? Em..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Evleneceğiniz Kızı Almadan Önce Yıkayın İşte Makyajın Gücü! 01:38

Evleneceğiniz Kızı Almadan Önce Yıkayın İşte Makyajın Gücü!

Evleneceğiniz Kızı Almadan Önce Yıkayın İşte Makyajın Gücü! makyaj öncesi ve sonrası nasıl bir değişim yaşanıyormuş bu videomuzda görecek ve çok şaşıracaksınız.iyi seyirler..

  • Kadınca tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Kenan Doğulu Uludağ'da Konser Verdi Beren Saat Konsere Gelmedi 10:00

Kenan Doğulu Uludağ'da Konser Verdi Beren Saat Konsere Gelmedi

Kenan Doğulu, Uludağ konseri için Amerika'dan döndü ve konser öncesi soruları cevapladı. Beren Saat Amerika'da kaldı ve konsere gelmedi. Ozan Doğulu; Uludağ'daki sahne öncesi ailesi ve çocuklarıyla karın tadını çıkardı v..

  • BETA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..