#önde olmak isteyenlerin tercihi

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik) 03:26

Ebru Yaşar - Yalan (Akustik)

Bana daha dün gibi gelen, 1999 yılında Seni Anan Benim İçin Doğurmuş albümümde yer alan Yalan'ı 21 sene sonra akustik olarak seslendirdim. Umarım bu yorumu da en az ilki kadar seversiniz???????? Söz: Ufuk Şenpire Mü..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video 04:18

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik 03:49

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenleri..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesla'nın Otomatik Pilotu Olası Bir Zincirleme Kazayı Önledi 00:51

Tesla'nın Otomatik Pilotu Olası Bir Zincirleme Kazayı Önledi

Etrafındaki araçları iyi takip edip yol ve şeridi de bir o kadar iyi algılayan Tesla'nın meşhur otomatik pilotu Hollanda'da olası bir zincirleme kazayı önledi. Olayda önde kaza yapan iki aracı fark eden pilot anında devr..

  • PengoTV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Olabilecek En Kötü Senaryo Başına Geldi! 01:28

Olabilecek En Kötü Senaryo Başına Geldi!

İrlanda’nın Athlone kasabasında düzenlenen üniversitelerarası oyunlardaki 800 metre yarışında önde gidiyordu. Ancak Aengus Meldon'ın üstüne düşen sırıkla atlama çıtası, birinci olmasını engelledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaz Yürüyüşü 00:39

Kaz Yürüyüşü

En arkada perküsyon ve önde bir lider ile genellikle tek sıra yürüyen kazlar Belçika ve Hollanda'da çok eski bir gelenekmiş...

  • JokerS tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leicester City 3-1 Liverpool (Maç Özeti - 27 Şubat 2017) 04:53

Leicester City 3-1 Liverpool (Maç Özeti - 27 Şubat 2017)

Ranieri'siz Leicester, Liverpool'a patladı! Premier Lig'in 26. haftasında hafta içinde Claudio Ranieri ile yollarını ayıran Leicester City evinde Liverpool'u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi, 28'te Vardy ve 39. dakikada Drinkw..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enrique Iglesias - Amar3 04:49

Enrique Iglesias - Amar3

Enrique Iglesias - Amar Şarkı Sözleri Onde ela andará? Amar é como um milagre ... Difícil de explicar Amar é proteger teu corpo Da força dos ventos Amar é te abraçar e aos poucos Esquecer do tempo Amar é sempre que te v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malatyaspor - Şanlıurfaspor  2-1  Geniş Maç Özeti (11.03.2017) 05:10

Malatyaspor - Şanlıurfaspor 2-1 Geniş Maç Özeti (11.03.2017)

Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 24. Haftasında Oynanan Yeni Malatyaspor – Şanlıurfaspor maçında; Ev sahibi Yeni Malatyaspor konuk ettiği Şanlıurfaspor karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skor d..

Ömer Seyfettin 05:25

Ömer Seyfettin

Ömer Seyfettin, Türk yazar, asker, öğretmen. Türk edebiyatının önde gelen hikâye yazarlarındandır. Türkiye kısa hikâyeciliğinin kurucu ismidir. Ayrıca edebiyatta Türkçülük akımının kurucularındandır. Türkçede sadeleşme..

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11 00:30

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11

Sondan bir önceki sınıfta yer alan dizide, önde gelen karakterin son hikayesinin her biri açılmaya başlandı. 9 / 8c'de BONES'ın yeni bir bölümünü kaçırmayın, bu TAKİ!..

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017 02:34

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunda oynanan Juventus – Porto maçında; Ev sahibi Juventus konuk ettiği Porto karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru koruyarak rövanş maçınıda kazanmasını bild..

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle 06:18

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Ajax – FC Copenhagen maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği FC Copenhagen karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor değişmeyince Ajax ..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

 Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017 00:57

Las Palmas Villarreal 1-0 Maç Özeti 2017

İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Las Palmas – Villarreal maçında; Ev sahibi Las Palmas konuk ettiği Villarreal karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru korumasını bildi, za..

Eibar   Espanyol 1-1 Maç  Özeti 18.03.2017 Hd İzle 01:21

Eibar Espanyol 1-1 Maç Özeti 18.03.2017 Hd İzle

İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Eibar – Espanyol maçında; Ev sahibi Eibar konuk ettiği Espanyol karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru koruyamayınca sahadan 1-1 ‘lik berabe..

Athletic Bilbao 1-2 Real Madrid  Maç Özeti  18.03.2017 02:30

Athletic Bilbao 1-2 Real Madrid Maç Özeti 18.03.2017

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid deplasmanda Athletic Bilbao'yu 2-1 yendi. İspanyol devi, Bilbao deplasmanında hata yapmadan üç puanı cebine koydu. İki takımın da sık sık gol pozisyonuna girdiği mücadeled..

Atletico Madrid 3 – 1 Sevilla  Maç  Özeti 19.03.2017 05:54

Atletico Madrid 3 – 1 Sevilla Maç Özeti 19.03.2017

19/03/2017 ‘de İspanya Primera Liginin 28. Haftasında Oynanan Atletico Madrid – Sevilla maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Sevilla karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 3-1 ..