#önde olmak isteyenlerin tercihi

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Kaan Erten - 23 Nisan 02:31

Kaan Erten - 23 Nisan

23 Nisan şarkı sözleri ile Bugün en mutlu gün Bugün en kutlu gün Atamızın bize sunduğu En özel en yüce gün Bugün yirmi üç nisan Bu ne coşku ne heyecan Cumhuriyet'in ışığı En eşsiz armağan Hedefe yürüyoruz Umuda koşuy..

Okudukları Ezan İle Milyonları Mest Ettiler 03:47

Okudukları Ezan İle Milyonları Mest Ettiler

Okudukları Ezan İle Milyonları Mest Ettiler Habip İspirli ve Alpcan Hoca isimli gençlerin, mukabeleli (karşılıklı) okudukları ezan sosyal paylaşım ağlarında izlenme rekorları kırıyor. Güzel ezan okuyan kardeşlerimiz Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı 03:03

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı Elazığ merkezli 3 ilde düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda çoğunluğu doktor ve eczacı olmak üzere 23 şüpheli gözaltına a..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi 00:58

Tarih Öğretmeni Fidel Castro Sorusunu Bilemedi

ATV'de yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programının son yayınlanan bölümünde tarih öğretmeni kadın Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve 1976'dan 2008'e kadar devlet başkanı olan Latin Amer..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antepten Arvat Alacaksan 01:32

Antepten Arvat Alacaksan

Mutlu olmak istiyosanız Antepten arvad alacaksınız.:))..

  • Candy tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi 00:10

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi

Snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un bu videosu sosyal medyada kahkaha fırtınası estirdi. Magazin muhabiri Seyhan Erdağ, snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un videosunu Instagram'da yayınladı. Bülent E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri 08:12

Maksimum Yag Yakma Egzersizleri

Hem yağ yakıcı hem kas yapıcı bir antrenman bu. Onu haftada 3 günde iki set olarak yaparsanız çok harika sonuç alacaksınız! videolarımızdan haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayalım.Şimdiden iyi ve keyifli ..

  • Kadınca tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri 04:28

7 Günde Göbek Eritme Egzersizleri

7 günde pürüzsüz karın sahibi olmak için en önemli şart düzenli egzersiz yapmaktır. ... 1. günde göbek eritme için hangi egzersizleri yapalım? , Karın eritmek için yapılabilecek egzersiz türlerini bireysel egzersiz eğitm..

  • Kadınca tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi! 09:56

Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi!

Dümdüz karın kaslarına sahip olmak isteyenler 10 dakikalık bu egzersizleri tam 21 gün yaparak daha sıkı bir karın elde edebilirler.Bu egzersizler nasıl yapılır videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kaalımız KADIN..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli 02:45

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli

Beyler için 2017 saç modasında ilk şart cool olmak. Yüz yapınıza göre saç modeli seçmeniz çok ama çok önemli.Saç erkeğin makyajı olması nedeniyle bunu sağlıklı ve canlı tutmak ayrıca önemlidir.Erkek saç modelleri 2017 yı..

  • Kadınca tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat 10:00

Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat

Kim Milyoner Olmak İster'den 30.000 TL ödül alarak ayrılan Rizeli Suat Yazıcı doğal kişiliği ile hem Sunucu Selçuk Bey'i hem de izleyenleri kahkahalara boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 1.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..