#önde olmak isteyenlerin tercihi

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Onur Seyit Yaran Kimdir? 01:29

Onur Seyit Yaran Kimdir?

İngilizce ve Almanca bilen yakışıklı model, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor yöneticiliği okuyor. Onur aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı ve gelecekte oyunculuk eğitimi alıp ismi duyulan bir aktör olmak is..

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un 04:54

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Se..

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

How to Be a Teenage Superhero - According to the Movies (2017) 02:13

How to Be a Teenage Superhero - According to the Movies (2017)

Teenage Superhero Olmak İçin - Filmlere Göre (2017)..

The Lego Batman Fragman 01:45

The Lego Batman Fragman

Gotham City'i yönetmeyi planlarken, Bruce Wayne normalden daha şüphelilerle uğraşmalı ve kazara onun yardımcısı olmak isteyen genç bir yetimi benimsediğini keşfetti...

Çanakkale'de Yaşanan Müthiş Hikaye 02:40

Çanakkale'de Yaşanan Müthiş Hikaye

Öyle bir Ecdad'ın torunu olmak hem güzel hem üzücü. Üzücü olan ise böylesine kahraman bir milletin şimdiki torunları olarak onlara layık olmayışımız. Dinleyenler kahraman Ecdad'a bir Fatiha okursa ne mutlu o zaman bize....

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç 08:52

Sosyal Medyada Ünlü Olduğu Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı

Sosyal Medya'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım ş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Dünyanın En Tehlikeli 8 Cin Kabilesi 01:57

Dünyanın En Tehlikeli 8 Cin Kabilesi

bu konuda çok ciddi olmak gerekiyor aksi takdirde kendi sonunuzu hazırlarsınız. büyü ve muska türü şeylerle insanlara musallat ettiğiniz cinler sizler için ahirette büyük bir azaba dönüşecektir... hem büyü ve o tür şeyle..

  • ZULMA tarafından
  • 4.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (98) İyi Seyirler 04:00

Zula Oynuyoruz Ep (98) İyi Seyirler

Herkese merhaba 98. videoma hoş geldiniz seri katil olmak hoştur iyi seyirler..

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan 01:57

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan

bir sarmaşık olsaydım, sıkıca tutunsaydım bir yere. sökülüp atılmasaydım, köklerimi salsaydım derinlere. bir sarmaşık olsaydım, dolasaydım gövdemi döne döne. günlerce aynı yerde kalsaydım, hareketsizlikten uyusaydım. b..

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı 01:10

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı

Binlerce sardalya, Hint okyanusundan Afrika sahillerine göç ettiği balıkçılar tarafından yakalandı. Fotoğrafçı Ahmed Mohamed Al Toqi, balık avlayan insanlarla çok erken saatler geçirdikten sonra, sardalya göçü sırasınd..

Zirvedekiler 97.Bölüm izle 33:05

Zirvedekiler 97.Bölüm izle

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi! 05:35

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yine jüriden övgüler aldı. Kemal Doğulu ise herkesin farklı olmak için aynı şeyleri yaptığı şu ortamda sen gerçekten fa..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Uzayda Spor Nasıl Yapılır? 00:34

Uzayda Spor Nasıl Yapılır?

Thomas Pesquet için uzayda olmak spor yapmaya engel değil. Gerçi kemik ve kaslar için uzayda spor daha da bir önem kazanıyor. Kendisi ESA astronotu ve Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan spor aletlerini böyle tanıttı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etkileyici Video 03:48

Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etki

Bu cümleyi duymayanımız yoktur herhalde; ben bunları zaten biliyorum, sizin umurunuzda değilse benim hiç değil! Böyle olmak zorunda değil!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz 00:36

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır...

Mutsuz Evliliğin Sebebi Alınganlık 07:52

Mutsuz Evliliğin Sebebi Alınganlık

Bir tv programında mutsuz evliliğin sebebini anlatan Dr.Zafer Akıncı, mutlu olmak üzerine bilgiye dayalı düşüncelerini izleyenlerle paylaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Yalan Unuttum Seni 07:42

Ebru Yaşar Yalan Unuttum Seni

Geri gelmiyor giden günlerim Boşa ağlamak ümitlerle avunmak Çözüm değil bir vefasız için ömrüne kıymak Uğruna kul olmak Yalan yalan yalan yalan unuttum seni Yalan uykusuz geceler yalan çektiğim çileler Yalan kurduğ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Konseptini Unuttu ve Dilaraya Dönüp.. 09:48

Duygu Konseptini Unuttu ve Dilaraya Dönüp..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Duygu Çevik kendisini şarkıya kaptırınca bir anda konseptini unuttu yardımına ise Dilara Taşkın koştu. Emine Aydın, Duygu'nun kombinini müdür o..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce