#öne çıkmasın

Antalya Bu Golü Çok Bekledi 00:50

Antalya Bu Golü Çok Bekledi

Antalyaspor, Kasımapaşa maçında Deniz Kadah'ın golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı...

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu 00:31

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu

Göztepe 74. dakikada Jahovic'in golüyle maçta 3-1 öne geçti. Golün asistini yapan Sabri Sarıoğlu'nun müthiş çalımı da görülmeye değerdi. Öte yandan Makedon yıldız, bu golle gol sayısını 11'e çıkardı ve krallık yarışında ..

İspanya Bu Kararı Uzun Süre Konuşacak 01:16

İspanya Bu Kararı Uzun Süre Konuşacak

Barcelona 2. dakikada Gerard Deulofeu ile Malaga karşısında 1-0 öne geçti. Ancak golden önce Digne'nin topu oyun alanın dışında çevirdiği pozisyonun tekrarında görüldü. Malaga oyuncular pozisyona uzun süre itiraz ederek ..

Yanlış Yere Kendini Bırakan Adam 00:07

Yanlış Yere Kendini Bırakan Adam

Konuşma Yaptıktan Sonra Arkaya Değilde Kendini Öne Bırakan Sayko gençimiz..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid Seriye Bağladı 01:26

Real Madrid Seriye Bağladı

LaLiga'da Real Madrid sahasında Eibar engelini rahat bir oyunla 3-0 geçti ve Barcelona'yı takibini sürdürdü. Son 3 maçını kazanan Real, sahasındaki mücadelede Oliveira'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Asensio..

Gol Geldi  Sumudica Kendinden Geçti 01:02

Gol Geldi Sumudica Kendinden Geçti

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor-Atiker Konyaspor maçında ilginç bir an yaşandı. Kayserispor 64. dakikada Ryan Mendes'in golü ile maçta 2-0 öne geçerken gol sevincinde Marius Sumudica, hızını alamayarak hak..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Meet The Spy  Cue 03:19

Meet The Spy Cue

Team Fortress Meet the Spy, one of nine playable character classes in Team Fortress 2. Name: Spy Role: Support Weapons: Revolver / Electro sapper / Knife Contraptions: Disguise Kit / Cloaking Watch He is deadly—handso..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
For Honor  Season 4 Order  Havoc Launch Trailer  PS4 01:25

For Honor Season 4 Order Havoc Launch Trailer PS4

Introducing Tribute Mode, the Aramusha, the Shaman, and the Market Town map. In the war between Knights, Vikings, and Samurai… who will claim the Offerings? And… can love really bloom on the battlefield? ( Haraç Aracı M..

  • BETA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Tesla Roadster’In Nefes Kesen Hızı 08:46

Yeni Tesla Roadster’In Nefes Kesen Hızı

Tesla Roadster harika tasarımıdan çok akıl almaz teknik detaylarıyla öne çıkıyor üstü açılabilen süper spor elektrikli otomobil 0’dan 100 km/s hıza sadece ama sadece 1,9 saniyede çıkabiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie 02:15

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie

On April 20th, 2010, one of the world’s largest man-made disasters occurred on the Deepwater Horizon in the Gulf of Mexico. Directed by Peter Berg (Lone Survivor), this story honors the brave men and women whose heroism ..

21. Yüzyılda Halen Devam Eden En Yaygın İnsan Hakları İhlali Kız Kaçırma 02:10

21. Yüzyılda Halen Devam Eden En Yaygın İnsan Hakları İhlali Kız Kaçır

Orta Asya'da ve özellikle de Kırgızistan’da halen 'kız kaçırma' olayları devam ediyor. Gelenek ve inançlar öne sürülerek her yıl binlerce kadın zorla evlendiriliyor. 21. yüzyılda cezalar artmış olsa da Kırgızistan'da 10 ..

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
03:45

"Karayip Korsanları 1-Jack Sparrow V Barbossa Dövüş Sahnesi(Pirates Of

Production Companies Walt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films Distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures Director Gore Verbinski Cast Johnny Depp Geoffrey Rush Kevin McNally Orlando Bloom Keira Knightley..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..