#önemli simgelerinden

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:39

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, şimdi banyo zamanı :) Adisebaba der ki; yıkanmak çok önemli ve aynı zamanda çok keyifli bir şeydir. Banyo yapınca tertemiz olur ve misler gibi kokarsınız. Biraz suyla hatta yanınıza aldığınız bir oyunca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir 01:46

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir Başbakan Yıldırım, MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter sistemin devamını da istiyor olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son d..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Arif Sağ - Erdal Erzincan Şelpe 04:56

Arif Sağ - Erdal Erzincan Şelpe

Bağlamanın en önemli icracılarından Arif Sağ ve Erdal Erzincan'ın beraber Kaytağı isimli azeri ezgisini çaldıkları arşivlik bir video...

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır 03:47

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır

Bu Gece Korku İmparatorluğu Yıkılmıştır A Haber Yayın Danışmanı Orhan Sali HDP'li isimlerin gözaltına alınmasını yorumladı. Sali, 'Bu gece Türk tarihi için çok önemli bir gecedir. PKK'nın Türk siyaseti üzerinden kurduğu..

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni 02:42

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni Fethullah Gülen hakkında çok önemli bilgiler veren AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Fethullah Gülen'in annesinin Yahudi, babasının Ermeni olduğunu açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç 10:35

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 61.Bölüm Satranç 09:50

Canim Kardeşi̇m 61.Bölüm Satranç

Satranç oyunu çocukların gelişiminde çok başarılı bir oyundur. Bu bölümde Galip çocuklara satranç oyunun öğretip, sevdirmeye çalışır. Mine satranç oyunun çocukça algılar. Hayaller kurar. Her taşın onun için farklı simgel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor 01:39

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Fasta İnşa Ediliyor Kuzey Afrika ülkesi Fas, yenilenebilir enerji için gereken doğal koşullara sahip. Bu kaynaklar gelişmiş ülkelerden gelecek finansal destekle birleştiğinde, ..

Takım Çalışmasının Önemi 00:53

Takım Çalışmasının Önemi

Gerek iş yaşantımızda gerekse özel hayatımızda işleri yoluna koymanın ve başarılar elde etmenin en etkili sebeplerinden birisi iyi bir takım çalışması yapabilmektir. Takım çalışmalarında dikkat edilmesi gereken çok öneml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor 02:18

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor Türkiye'de av tüfeği üretiminde önemli yeri olan Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde yivsiz sessiz silah imalatı yapan iki firma, milli piyade tüfeği MPT-76'..

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor 04:49

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor

Britanyalı tasarımcı, mobilya zinciri Habitat'ın kurucusu Sir Terence Conran, bir defasında en önemli eserinin Londra Tasarım Müzesi'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şimdi müze, Londra'nın müze semti olan Kensington'a ..

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor 01:21

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor

Ankara’da yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li ..

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar 03:15

Evsiz İnsanlara Gizlice Tatil Hediyesi Bırakan Ninjalar

Youtuber nigahiga yeni yıl yaklaşırken evsiz insanlara hediyelerini ninja kıyafetleri içerisinde verdi. Yeni yıla eğlenerek ve sevdiği insanlarla girmek herkes için önemli ancak evsiz insanlar için yeni yılın pek bir öne..

  • Cowboy tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözünün Hakkını Veren Kadın 02:12

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözün

ugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar kadar yıkılan engellerin de en çok konuşulduğu gün. Önemli olanın içindeki coşkuyu kaybetmemek olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Derya So..

Chelsea Rakip Tanımıyor 05:50

Chelsea Rakip Tanımıyor

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Dev maçı kazanan taraf ise 3-1 ile Chelsea olurken müsabakaya damgasını vuran isim 1 gol 1 de asist ile oynayan Costa oldu. Ma..

Merkez Bankası Başkanı: TL'ye Çağrıyı Merkez Bankası Olarak Destekliyoruz 01:59

Merkez Bankası Başkanı: TL'ye Çağrıyı Merkez Bankası Olarak Destekliyo

TCMB Başkanı Çetinkaya, finansman kararlarında Türk lirasının esas alınmasının son derece önemli olduğunu belirterek, Buradaki yaklaşımı (TL'ye destek çağrısı) Merkez Bankası olarak destekliyoruz. dedi...

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor 09:58

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor

Türkiye'nin en önemli gider kaynağı olan enerjinin üzerinde enerji lobileri tarafından kirli oyunlar oynanıyor. Her yıl ithalata giden 100 doların #'ü enerjiye harcanıyor. Buradaki pastayı kaçırmamak isteyen lobiler kömü..

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli 07:50

1973 Yılında İngilizlerin Çektiği Hac Belgeseli

1973 yılında İngilizlerin çektiği Hac belgeselinden bazı önemli görüntüleri kestim orjinal film 20 dakikaya yakın .Filmde 1973 Mekke görüntüleri var .Kabe den görüntüler var Şeytan taşlama görüntüleri var. Dönemin Suud k..

  • Cowboy tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle 04:14

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur gruplarında 6. ve son maçlar bu gece oynandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu. Gecenin en önemli maçında F Grubunda Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-0 öne geçmesine karşın üs..