#önemli simgelerinden

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle 13:42

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle

Sevim ve Hale'nin yaşlılara yardım haftası nedeni ile Basri amcalarına yardım etmesini gören Tayfa yapılan işlerin küçümserler. Bunu fark eden Rüstem Tayfaya minik bir ders vermek ister. Bu sayede Tayfa kızların yaptıkla..

Olaylar 96 İzle 1:30:20

Olaylar 96 İzle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler: Zafer Alcan Süleyman Demirel,Necmettin ErbakanTansu Çiller,Mesut YılmazBülent Ecevit,Bill Clinton Saddam Hüs..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak 00:25

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak

Bazen yetenekten daha önemli olan zeka diyebilir miyiz? Bu harika ve sinsi golü izliyoruz....

Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

Kabadayı 03:24

Kabadayı

En Önemli Sahne.Mutlaka İzleyin...

Kısmetse Olurda Gong Heyecanı! 04:07

Kısmetse Olurda Gong Heyecanı!

Kısmetse OIur 7 Nisan Cuma yayınlanan yeni bölümde, evde çalan gong sesi tüm adayları şaşkınlığa sürüklüyor ve Seda Akgül eve gelerek önemli bir açıklama yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz 01:07

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz

Ünlü isimler, demokrasi için önemli bir adım attığımız 16 Nisan'da herkesi sandık başına çağırıyor... Yemeğe tuz atmıyoruz, denize taş atmıyoruz, oy atıyoruz!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 38.Bölüm izle 28:54

Tarihte Bu Ay 38.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 38. bölümünde; haziran ayında gerçekleşen önemli olaylar konu edilmektedir...

Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmet İle Geliyor!! 01:28

Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmet İle Geliyor!!

Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmet'i oynayacak Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun, iki yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlandığı söylendi. İmirzalıoğlu'nun, projede Fatih Sultan Mehmet’i canlandır..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı 00:51

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı

öte yandan Sivas kongresinden alınan kararlar sonrası Anadoluda çok önemli birlikler oluşmaya başlar.gerçekleşen Sivas kongresi sonrası Anadoluda çok büyült ürk birliği ordusu kurulmaya başlar.bildiri gazetede yayınlanın..

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte El-Cezire'nin Yayınladığı Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli 14:13

İşte El-Cezire'nin Yayınladığı Recep Tayyip Erdoğan Belgeseli

Dünyanın önemli haber kanallarından El Cezire, Erdoğan adlı belgeselde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat hikayesini yayınladı...

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti 01:59

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'u 73-71 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi. Lacivert-Beyazlı ekipte Dunston 16, Honeycutt d..

Lyon 1: 2 Monako  Maç Özeti İzle 06:46

Lyon 1: 2 Monako Maç Özeti İzle

Lyon 1: 2 Monako | Fransa Ligue 1 2016/17 | 34 Turu | Önemli..

Akbaş'tan Trtspor'a Özel 03:18

Akbaş'tan Trtspor'a Özel

Genç voleybol antrenörü muhabirimize önemli açıklamalarda bulundu...

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle 01:58

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle

Panathinaikos'u 79-61 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0'a getirerek Euroleague'de Final Four'a yükseldi. Sarı lacivertli takım, deplasmanda oynadığı ilk iki maçı da 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanmıştı. Öte yandan Fe..

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil 01:56

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil

AB Bakanı Ömer Çelik, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün gündeme ilişki sorularını yanıtladı. Çekil: ABD'nin 'Sincar' açıklamasına ilişkin, YPG ile nöbet tutulması doğru değil. Asıl önemli olan YPG'yi ziyaret. dedi..

Hazine Avcıları 2014 İzle 1:58:23

Hazine Avcıları 2014 İzle

Sinema sektöründe ismini her dalda kanıtlamış George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı dönemin de yaşanmış bir olayı kısaca anlatıyor. Bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle ..

Libya Köle Pazarı 01:12

Libya Köle Pazarı

Libya, Sahraaltı Afrikası’ndan yola çıkan göçmenlerin Avrupa’ya geçiş güzergahında önemli bir konuma sahip. İç savaştan dolayı otorite boşluğunun yaşandığı ülkeyi geçiş noktası olarak kullanmak isteyen göçmenler insan ka..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor 01:02

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor

Arkeologlar, bir zamanlar İsrail’in Akdeniz kenti Kayserya’da yükselen antik Roma tapınağını yeniden inşa etmek için 27 milyon dolarlık bir projeye başladı. Amaç kenti önemli bir turistik bölgeye dönüştürmek...

  • Umut Tv tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber - Türkiyede Wikipedia Engellendi 00:34

Dünya Haber - Türkiyede Wikipedia Engellendi

Türkiye cumartesi günü mahkeme kararı olmadan wikipediayı güvenlik önemli olarak türkiyede erişimini engelledi..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..