#önemli simgelerinden

Endonezya Sokak Lezzetleri - Peynirli Muz Kızartması 07:06

Endonezya Sokak Lezzetleri - Peynirli Muz Kızartması

sokak lezzeti deyince akla gelen en önemli ülkelerden biri olan endonezya'dan eşsiz, farklı, tatlı ile tuzlunun harmanlandığı enteresan bir lezzet peynirli muz kızartması. Lafı uzatmadan endonezyalı abinin eşsiz sunumu i..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilmen'den Cumhurbaşkanı'na Erokspor Mesajı İzle 00:23

Dilmen'den Cumhurbaşkanı'na Erokspor Mesajı İzle

Usta yorumcu Futbolun Zirvesi'nde yine önemli konulara değindi...

Eskişehirspor 6  1 Samsunspor Maç Özeti İzle 00:52

Eskişehirspor 6 1 Samsunspor Maç Özeti İzle

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un gollerini 33' (penaltı) ve 77' Erkan Zengin, 40' Hakan Çinem..

Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..

Erdoğan Putin Kürt Devleti'ne Olumlu Bakmıyor 09:32

Erdoğan Putin Kürt Devleti'ne Olumlu Bakmıyor

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya dönüşü yaptığı açıklamalarla ilgili önemli bilgiler paylaştı....

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Voleybol Kuralları 01:24

Voleybol Kuralları

Voleybol Kuralları demeden önce voleybol oyunundan bahsetmek gerekir. Voleybol oyunu bir file ile ikiye ayrılmış bir voleybol saha ölçüleri içerisinde oynanan bir oyundur. Voleybol kuralları ile topu file üzerinden geçir..

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle 05:29

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kayserispo..

Berat Kandili Duası 02:55

Berat Kandili Duası

Berat gecesi edilen dualar geri çevrilmez ve Kandil duası günahların affedilmesine vesile olur. Amel defterinin yazıldığı gece olan Berat Kandili'nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed bir duayı çokça okurdu. Berat kandilind..

  • JET TV tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar'a 3 Yeni Transfer!! 01:42

Arka Sokaklar'a 3 Yeni Transfer!!

Bir ara final yapacağı söylenen 'Arka Sokaklar' dizisi Atilla Olgaç, Kadir Polatçı ve Uğur İzgi gibi üç önemli isimle güçlendi. Olgaç, Kurtlar Vadisi'nde 'Kılıç' karakterine hayat vermişti.... Kanal D ekranlarında 10 yı..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fetullah Gülen  Arjantin'i Düşünüyor 05:21

Fetullah Gülen Arjantin'i Düşünüyor

A Haber'de yayınlanan 'Arka Plan' programına konuk olan Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Arjantin'e kaçacağını söyledi....

Pastel ve Sulu Boya Nasıl Üretilir? 05:45

Pastel ve Sulu Boya Nasıl Üretilir?

Resim, hayatı ya da hayalleri anlatmak isteyen insanoğlunun başvurduğu araçlardan biri. Resmin vazgeçilmez unsurunu ise boya oluşturuyor. Boya ilkel dönemlerden beri kullanılan bir araç. İnsanın mağara resimleri ile başl..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Cumartesi Gecesi 19.Bölüm 1:13:42

Bir Cumartesi Gecesi 19.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Türk sinemasının önemli isimlerinin röportajlarına yer verilmektedir...

Solo Türk’ün Gazi Kentteki Deneme Uçuşu Nefes Kesti 03:45

Solo Türk’ün Gazi Kentteki Deneme Uçuşu Nefes Kesti

Dünyada jet uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timleri arasında önemli bir yere sahip olan Solo Türk ekibi, Gaziantep'te yapacağı gösteri öncesinde test uçuşu yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu gösteri, izleyenl..

Bir Varmış Bir Yokmuş 6.Bölüm 32:53

Bir Varmış Bir Yokmuş 6.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Türk popüler müziğinin gelişiminde önemli bir etken olan aranjman akımının yayılması konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Varmış Bir Yokmuş 9.Bölüm 37:44

Bir Varmış Bir Yokmuş 9.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1970'li yıllarda Türk pop müziğinin gelişmesinde önemli yer tutan ekipler dönemi konu edilmektedir...

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor 02:19

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor

Su üstü platformlar ve deniz harp sanayisinde son dönemde önemli bir ivme yakalayan Türkiye, donanmasını güçlendirecek, ihracat olanaklarını da artıracak çalışmalar yürütüyor.MİLGEM, Pakistan Denizde İkmal Gemisi ve deni..

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu 03:22

ABD'deki Trump-Erdoğan Zirvesinde Neler Konuşuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Peki bu kritik zirvede neler konuşuldu? Hangi gündem maddeleri masaya yatırıldı? Memleket Meselesi programında işte bu soru..

  • En Yeniler tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdülhamid Han Dizisinin Kötü Karakteri Mahmut Paşanın Kabri Nerede 11:54

Abdülhamid Han Dizisinin Kötü Karakteri Mahmut Paşanın Kabri Nerede

Tarihçi Talha Uğurluel açklamasıyla Abdülhamid Han Dizisinin Kötü Karakteri Mahmut Paşanın Kabri Nerede..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti! 01:18

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti!

Final Four maçına, ünlüler akın etti. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da vardı. Acun yanında sevgilisi Şeyma Subaşı'yı da getirdi... Final Four'da Fenerbahçe ve Real Madrid karş..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtlar Vadisi Vatan ne Zaman Vizyona Giriyor  Necati Şaşmaz Açıkladı 05:21

Kurtlar Vadisi Vatan ne Zaman Vizyona Giriyor Necati Şaşmaz Açıkladı

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Polat Alemdar karakteriyle milyonların sevgisini ve beğenisini kazanan Necati Şaşmaz açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, sinema filminin Eylül/Ekim ayları arasında vizyonda olacağını söylerken dizi..

Neden Makyaj Yaparız? 03:45

Neden Makyaj Yaparız?

Neden Makyaj Yaparız? Çok mu çirkiniz? Biraz parlatıcı biraz allık, doğru ruj seçimi, yüz konturü, makyaj bazı, yılbaşı makyajı, mezuniyet makyajı, günlük makyaj, gecelik makyaj, iş makyajı bunlar neden önemli?..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Survivor 2017-İlhan Mansızın Önerisi Kabul Edildi 01:03

Survivor 2017-İlhan Mansızın Önerisi Kabul Edildi

Türk ve Yunan takımları arasındaki müthiş mücadele öncesinde söz alan İlhan Mansız, diğer tüm yarışmacılardan destek gören bir öneri geldi. İlhan Mansız oyunda kazananın önemli olmadığını ve yemek ödülünü iki takımın bir..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı 01:39

Vatanım Sensin 30. Bölüm Fragmanı

Azize’yi kaçırarak tehdit edecek olan Tevfik, kendisiyle birlikte gelmek istemeyen Azize’te silah doğrultacak. Üzerine doğrultulan silahı görünce ‘Ne olacak, öldürecek misin beni?” diye soran Azize ise hiç beklemediği bi..

İçişleri Bakanı  Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor 01:37

İçişleri Bakanı Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, Yapılmak ve yaratılmak istenen algı çok açık ve nettir. İhraçlar masum insanları üzerine yapılmış gibi gösterilmey..

Trende Türbanlılara Çıplak Pozlar Veren Adam Malezya'da Sosyal Deney 04:42

Trende Türbanlılara Çıplak Pozlar Veren Adam Malezya'da Sosyal Deney

Genellikle renkli desenli ve ipek kumaştan yapılan türban, eşarba göre biraz daha büyük boyutludur ve şeffaf değildir. Türban saçın görünmesini engelleyecek şekilde takılan pamuklu kumaştan bir bonenin üzerinden bağlanır..

  • JET TV tarafından
  • 3.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı

durmak bilmiyor! Ekip, Gürcan'ın oyununa son verebilecek mi? Gürcan'ı tam anlamıyla durdurabilmek için ekip, çok önemli bir göreve çıkar. Bu görevde ise adeta mermiler arasında kalacaklardır. En son zamana gelindiğinde i..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı 00:32

Harry Potter Sevenlerinin Hoşuna Gidecek Stres Çarkı

Harry Potter'da Quidditch futbolunun en önemli objelerinden olan Snitch, stres çarkı oldu. Yerinde durmayan ve yakalanmadığı sürece sonsuza kadar gidecek bir karşılaşmayı işaret etmesiyle tanıdığımız Snitch'in günümüze u..

  • JET TV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce