#örgütlerİ

Milli park içinden geçen demiryolu hattı 00:58

Milli park içinden geçen demiryolu hattı

Kenya'da yapımı devam eden demiryolu hattı yabani hayvanların koruma altında tutulduğu milli parkın içinden geçiyor. Doğayı koruma örgütleri bu duruma tepki gösterse de, proje sahiplerine göre demiryolu hayvanların doğal..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

İkili Oyun Film İzle 1:38:20

İkili Oyun Film İzle

Amerikalı bir senatörün ölümünün arkasındaki esrar perdesini araştırmak için emekli bir CIA uzmanı ile genç bir FBI ajanı ortak çalışmaya başlarlar. Görünen nedenlerin altını araştırdıkça, suikastın arkasında Sovyet gizl..

Erdoğan  Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir 00:40

Erdoğan Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine tarih vererek, haber vererek gidecek değiliz ama bilecekler ki TSK her an buralara gelebilir. Endişeyle yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasınlar. dedi...

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

Dünyanın En Tehlikeli 10 Motosiklet Çetesi 04:08

Dünyanın En Tehlikeli 10 Motosiklet Çetesi

Sadece bulundukları ülkede değil her yerde güçlü olan büyük suç örgütleri. Dünyanın en tehlikeli 10 motosiklet çetesi...

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rakka Açıklaması 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rakka Açıklaması

TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD, Rakka meselesinde çok hassas. Biz dedik ki madem siz Rakka operasyonunu kendiniz yapacaksınız, biz terör örgütleriyle birlikte böyle bir ope..

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede! 01:59

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede!

Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Türkiye'de Yunan turist sayısı her geçen yıl azalıyor. Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Yunan turizmciler ülkeden Türkiye’ye gelen tu..

  • ANKA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Karşıtı Gösteri yapmak İsteyen Gruba Müdahale 01:45

İslam Karşıtı Gösteri yapmak İsteyen Gruba Müdahale

İspanya'nın Barselona kentinde dün gerçekleştirilen terör saldırısı üzerine bugün kentte İslam karşıtı gösteri düzenlemek isteyen faşist bir grubu, sol görüşlü Katalan örgütlerin temsilcileri ve halk engellerken, çıkan a..

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha 01:05

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha

ABD, teröristlere 60 TIR dolusu ağır silah daha gönderdi. ABD'nin terör örgütü YPG'ye yaptığı son sevkıyatta, zırhlı hummer araçlar, pikaplar, roketler, otomatik makineli tüfekler, havan topları ve dürbünler de bulunuyor..

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

İllüminatiye Rakip 10 Gizli Örgüt 03:56

İllüminatiye Rakip 10 Gizli Örgüt

Yaptıkları ve inançlarıyla ayinleriyle bir çok insanı korkutan ürküten örgütleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı 01:28

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Siirt'te bir tabur komando, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere bölgeye gitti. Komando..

Başbakan Yıldırım Teröre Destek Veren Kanlı Ellerin Hepsini Kıracağız 01:29

Başbakan Yıldırım Teröre Destek Veren Kanlı Ellerin Hepsini Kıracağız

Başbakan Yıldırım, Terör örgütleri ve onların uzantılarıyla mücadelemiz, bu bölgede yurt içinde, yurt dışında bu terör belası son buluncaya kadar devam edecek. Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini teker teker kırac..