#öte yandan

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor 01:20

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor

Oyuncusu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri kafaları karıştırmış, 'Yeni bir ilişki mi?' sorusuna..

  • BETA tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi 01:52

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır dün akşam Daha filminin galasında görüntülendi. Güzelliğiyle göz dolduran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ve aşk hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu Gökçe Bahadır dü..

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik 02:22

Güzel Oyuncu Pelin Akil'in Yaşadığı Büyük Talihsizlik

Güzel oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akşam bir AVM’de görüntülendi. Akil, başına gelen talihsizliklerden bahsederken eşi Anıl Altan da sürpriz bir çalışmadan bahsetti. Oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan dün akş..

  • BETA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı 00:25

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı

Ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanışıp sevgili olduğu Buse Varol’la birlikte yakın dostu Çağla Şıkel’ın Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Çağla Şıkel’in gecikmeli doğum günü partisi önceki akş..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu 16:09

Diva Bülent Ersoy'un Taktığı Yüzük Olay Oldu

Dün akşam bir mekanda sahne alan Diva Bülent Ersoy muhabirlerin sorularını yanıtladı. Diva’nın sahnesinde sürpriz bir isim de vardı. Diva Bülent Ersoy dün akşam bir mekanda sahne aldı. İzlemeye gelenler arasında Fatih Ür..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu 01:18

Nur Fettahoğlu, İstanbul’dan Taşınıyor Mu

Oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gece görüntülendi. Güzel oyuncu, İstanbul’dan taşınacağı yönünde çıkan haberler hakkında, Neden böyle bir şey yazdılar anlamadım. Biz sadece yazları oraya gidiyoruz. Belki ileride kızımın ..

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum 02:34

Sarp Apak Açıkladı Baba Oluyorum

Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz'den bebek müjdesi. Sekiz ay önce nikâh masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, bebek sevinci yaşıyor. Geçen haziranda Barselona’da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz, ilk bebek heyecan..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce