#öte yandan

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor 04:31

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor

Peşmerge Ve Irak Güçleri Musul'da İlerleme kaydediyor Musul için başlatılan operasyon kapsamında bir yandan koalisyon güçleri DAEŞ mevzilerini havadan bombalarken bir yandan da Peşmerge güçleri ve Irak kuvvetleri karada..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman 00:19

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman

Düğünlerde genelde davetliler yada davetlilerden biri çalan müzik eşliğinde coşar. Ancak bu kameraman bir yandan işini yapıyor diğer yandan çalan müziğe eşlik ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rubato - Efkarlıyım 03:33

Rubato - Efkarlıyım

Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilemedim Dert bir yandan Sevda bir yandan Derman yetmezmiş bilemedi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Transfer İçin Nabız Yokluyor 01:22

Fenerbahçe Transfer İçin Nabız Yokluyor

Önümüzdeki sezona kadro revizyonuyla başlamak isteyen Fenerbahçe bir yandan transfer için hazırlanırken, bir yandan da derbi hazırlıklarını sürdürüryor...

Gaz Verip Şekilden Şekilde Giren Tofaşçı 00:29

Gaz Verip Şekilden Şekilde Giren Tofaşçı

Videodaki enteresan kişi bi yandan aracın gaz pedalını pompalıyor bir yandan da sanki o pompalar dönüp kendisini buluyormuş gibi tepkiler veriyor. Bi lüzumsuz video da ben ekleyim dedim amk adminler zaten onaylarken açık..

Çifte Soygun 1:27:14

Çifte Soygun

Çifte Soygun izle, Çifte Soygun full izle, Çifte Soygun türkçe dublaj izle, Çifte Soygun hd izle, Bankanın kapanmasına az bir zaman kala para çekmeye giden kennedy iki çetenin birbirinden habersiz bankayı soymasına şahit..

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm 03:01

Canan Çal - Ben Ne İnsanlar Gördüm

Şarkı Sözleri Ben hayat yumağını sustum sabırla ördüm Oysa kısa ömrümde ben ne insanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bükeni Bir yandan da her yeri cennet sayanlar gördüm Gördüm ahlar çekeni gördüm boyun bük..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Türk Malı 3. yeni bölüm fragmanı Star TV’de yayınlandı. Ekranlara yeniden dönen Türk Malı dizisi 2. bölümü pazar akşamına damgasını vurdu. Türk Malı dizisi reytinglerde pazar akşamının birinciliğine yerleşti. Türk Malı s..

Kartal Stoperi Komşu'da Buldu 01:22

Kartal Stoperi Komşu'da Buldu

Beşiktaş transferde rotayı Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo'ya çevirdi. Bir yandan transferlerle kadrosunu güçlendirmek, diğer yandan giden ve gitmesi muhtemel futbolcularının yerlerini doldurmak isteyen siyah beyazlıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni 04:46

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni

9. Bölüm Özet: Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken o..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Karpuzları Oydular İçine Bebek Koydular 03:26

Dev Karpuzları Oydular İçine Bebek Koydular

Diyarbakır'da yıllardır devam eden karpuzun içine bebek koyma geleneği bu kez İstanbul'a taşındı. Dev karpuzların içine konulan bebekler, bir yandan karpuz yedi bir yandan şaşkın bakışlarla olanları izledi...

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018'de Kesin Oynamanız Gereken 8 Oyun 04:10

2018'de Kesin Oynamanız Gereken 8 Oyun

2017’yi geride bırakırken bir yandan bize kattığı güzel anıları gözümüzde canlandırıyor bir yandan ise 2018’in dopdolu planı ile hayallere dalıyoruz. Gelin isterseniz 2018’in kesinlikle oynanması gereken 8 oyununa göz at..

  • BETA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilisli  Nene Hatunların Gönlünden Cepheye 02:52

Kilisli Nene Hatunların Gönlünden Cepheye

Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak isteyen Kilisli kadınlar, bir yandan atkı bere örüyor, yemekler hazırlıyor, bir yandan da Fetih suresi okuyup cephedeki askerlerle gönül köprüsü kuruyor...

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

GoPro Yardımıyla Balık Tutan Adam 03:50

GoPro Yardımıyla Balık Tutan Adam

Texas'da oltaya GoPro bağlayan eleman bi yandan gölün dibini bi yandan da balıkların ağzının içini görüntülüyor. Etkileyici anları seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ameliyat Yapıldığı Sırada Ameliyathaneye Girerek Ortalığı Ayağa Kaldıran Kedi 00:17

Ameliyat Yapıldığı Sırada Ameliyathaneye Girerek Ortalığı Ayağa Kaldır

Hindistan'da gerçekleşen olayda, ameliyat yapıldığı sırada ameliyathaneye bir kedi girdi. Doktorlar bir yandan operasyona devam etmeye çalışırken diğer yandan da yavru kediyi yakalama telaşı başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üşengeç Kadının Çikolata Yeme Sistemi 00:54

Üşengeç Kadının Çikolata Yeme Sistemi

Bu üşengeç kadın bir yandan telefonu ile ilgilenirken bir yandan da çikolata yemek istemiş ve kendine bir sistem kurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor 01:19

Bebeği Korkutmadan İğne Yapmak İçin Muhteşem Bir Çözüm Bulan Doktor

6 aylık çocuğu korkutmadan iğne yapmak için dikkatini dağıtan doktor bir yandan bebeği gıdıklıyor bir yandan da hafif bir ezgiyle dikkatini dağıtıyor. İşte o muhteşem anlar.....

  • GÜL tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile] 25:38

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile]

Bugünkü videoda yine Erangel'de rakipleri lobiye gönderirken bir yandan pembe drop avına çıkıldı bir yandan yemek siparişi getiren kurye ile boğuşuldu ama sonucunda çok eğlenceli bir oyun oynanıldı...

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...