#öte yandan

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü 00:30

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde taşan dereler yollarda hasara neden oldu, ulaşım ..

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu 00:31

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu

Göztepe 74. dakikada Jahovic'in golüyle maçta 3-1 öne geçti. Golün asistini yapan Sabri Sarıoğlu'nun müthiş çalımı da görülmeye değerdi. Öte yandan Makedon yıldız, bu golle gol sayısını 11'e çıkardı ve krallık yarışında ..

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay 00:51

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay

İş yerinde sakince oturan bir kişinin başına gelen olay izleyenleri gülme krizine soktu. Bir anda cam masa tuzla buz olurken güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen dükkan sahibi ve arkadaşları kahkahaya boğuldu. Öte yanda..

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu 04:45

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu

Kağıthane’de bir büfeye giren üç maskeli hırsız 10 bin lira değerindeki sigaraları ve kasada bulunan parayı alarak kayıplara karıştı.Hırsızlar büfenin girişindeki kameranın yönünü değiştirmesi ilginç görüntüler oluşturur..

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada 01:16

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada

Irak'ın Süleymaniye kentinin Ranye ilçesinde maaşların yatırılmaması üzerine başlatılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerinde yaşanan karmaşa anları kameralara yansıdı. Öte yandan binlerce memurun, m..

Cinayet Büronun En İyi Uzmanlarını Verseler Bu İşin İçinden Çıkamaz 11:32

Cinayet Büronun En İyi Uzmanlarını Verseler Bu İşin İçinden Çıkamaz

Eda Pera Küçük sevgilisi Tolga Pancaroğlu'nun kendisine şiddet uyguladığı iddia etti. Eda Pera Küçük'ün şiddet iddialarına eski sevgiliden açıklama gecikmedi... Öte yandan karmaşık hal alan bu konu ile ilgili en ilginç y..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..

Cami Tuvaletinden Para Çalan Hırsızlar Kamerada 01:42

Cami Tuvaletinden Para Çalan Hırsızlar Kamerada

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz günlerde Merkez Kasımpaşa Camii tuvaletlerinin bulunduğu alanda yer alan kulübede biriken paraları çalan hırsızlar, önce kameralara ardından polise yakalandı. Öte yandan, taraftan ..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Çoraba Arapça 'Allah' Yazdılar! 00:51

Çoraba Arapça 'Allah' Yazdılar!

Dünyaca ünlü İsveç giyim markası H&M'nin satışa sunduğu çocuk çoraplarında Arapça ''Allah'' yazısına benzer figürler bulunması tepkilere neden oldu. Öte yandan bir süre önce H&M, siyahi bir manken çocuğun üzerinde Orman..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:02

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçesi karşısındaki terör mevzileri Türk Silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçakları, helikopterler ve topçu birliklerince vuruluyor. Öte yandan, sınır birliklerine yönelik askeri sevkıya..

Seren Serengil Şov Mu Yapıyor 15:37

Seren Serengil Şov Mu Yapıyor

3 gün zorlama hapis cezası alan ve gerekçeli karar yazılmadığı için cezaevine girmeyen Seren Serengil'in şov yaptığını iddia eden kesim var... Öte yandan Söylemezsem Olmaz'da da ele alınan bu konu tartışıldı.....

  • BETA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Bülen Ersoy İle Lerzan Mutlu Arasında Sular Durulmuyor 05:48

Bülen Ersoy İle Lerzan Mutlu Arasında Sular Durulmuyor

Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu arasındaki kavga biteceğe benzemiyor! Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu arasında yaşanan kavga son gaz devam ederken ''Söylemezsem Olmaz'' masasında konuşuldu. Öte yandan Lerzan Mutlu'nun, sos..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Romantik Kutlama 03:51

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Romantik Kutlama

Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü ınstagram hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı... Öte yandan uzun zamandır sosyal medya hesabında paylaşım yapmayan Beren Saat'in, doğum gününe dair paylaşımı dikka..

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti 03:53

Sibel Can'ın Bakmadığı İddia Edilen Anneannesi Vefat Etti

Önceki gün anneannesini kaybeden Sibel Can'ın acı günü! Sibel Can'ın bakmadığı iddia edilen anneanesi önceki gün hayatını kaybetti, dün de toprağa verildi... Öte yandan anneannesine bakmadığı ve anneanesinin oturduğu e..

  • BETA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in yeni komşuları şaşkınlık yaratıyor! Çocuklar Duymasın'da birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Haluk ve Meltem'e yeni komşular geliyor. Öte yandan sına..

Suriye'nin Vurulduğu Anlar 00:22

Suriye'nin Vurulduğu Anlar

Şimdiye kadar ABD bombalaması Barza bölgesinde bilimsel araştırma merkezi, Qaysun dağlarında Cumhuriyet Muhafızları genel merkezi, Mezzeh Askeri Havaalanı, Damir Askeri Havaalanı, Alkaswa bölgesi ve başkent Şam'da bazı m..

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..