#özel günde

Bu çocuklara yılın iyilik ödülü verilmeli. 00:40

Bu çocuklara yılın iyilik ödülü verilmeli.

Bizde, hayvanlara eziyet edenlere de ceza olarak günde 100 kez izletilmeli... Gerilim filmi gibi....kahraman çocuklar..

  • JET TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü 13:37

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü

17-19 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Just Dance Dünya Kupası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Türk dansçı Umutcan Tütüncü oldu! Dünya genelinde artan e-Spor çılgınlığının farklı ve eğlenceli türü olan Just Dance, bildiğiniz ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Virüsün gün gün belirtileri 02:13

Virüsün gün gün belirtileri

Coronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor... Binlerce kişi hayatını kaybetti... Onbinlerce kişiye hastalık bulaştı,,, tedavileri sürüyor... Hastalıkla ilgili merak edilen birçok soru var... Peki belirliteleri nelerdir? Gün ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar 00:25

Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar

Sokağa çıkma yasağının olduğu günde sokakta oynayan çocuklar jandarmayı görünce traktör römorkuna saklanmış. Ancak asker abileri onları görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele 01:17

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele

Korona ile mücadelede bazı tedbirler hiç aksatılmıyor. Günde milyonlarca yolcunun kullandığı yüksek hızlı tren ve Marmaray vagonları her gün dezenfekte ediliyor...

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuklandı 01:04

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuk

İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son 8 günde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan 160 şüpheliden 104’ü tutuklandı...

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi! 10:20

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi!

nHepimizin başına komik durumlar gelebilir. Bu durum düğün gibi önemli bir günde başımıza geldiyse bu bizim için can sıkıcı olabilir. Peki ne yapabiliriz? Bu konuda birkaç fikrimiz var!!..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Özge Ulusoy Olay Sözler 01:17

Özge Ulusoy Olay Sözler

Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu ‘Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?’ sorusuna ‘Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar…’ yanıtını verdi.. Öğrenci: Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti 01:45

Barajlardaki Su Seviyesi Yüzde 40'ı Geçti

Hasretle beklenen yağmur ve kar İstanbul'a adeta can suyu oldu. Barajlarda tehlikeli boyuta ulaşan su seviyesi arttı. Yüzde 19'lara kadar düşen su miktarı 22 günde ikiye katlandı, yüzde 40'ı geçti...

İyilik yaptı kötülük buldu! 02:58

İyilik yaptı kötülük buldu!

YUFKA YÜREKLİ KADIN TEYZE 83 YAŞINDA. BİR KENARDA YILLARDIR BİRİKTİRDİĞİ ÜÇ BEŞ KURUŞ PARASI VARDI. YAĞMURLU BİR GÜNDE ISLANMASINLAR DİYE EVİNE ALDIĞI KADINLAR ONA UNUTAMAYACAĞI BİR KÖTÜLÜK YAPTI...

Bu evden 7 kamyon çöp çıktı 01:23

Bu evden 7 kamyon çöp çıktı

KOMŞULARININ EVİNDEN GELEN KÖTÜ KOKU, MAHALLE SAKİNLERİNİN CANINA TAK ETTİ... KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİREN EKİPLER YILLARCA İSTİFLENEN ÇÖPLERİ 7 KAMYONLA ANCAK 2 GÜNDE TEMİZLEYEBİLDİ...