#öğrencinin

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

Engelli Öğrencisine İp Atlatan Öğretmen 01:05

Engelli Öğrencisine İp Atlatan Öğretmen

Arkadaşları gibi ip atlayamayan onlara imrenerek bakan engelli öğrencinin uktesinin gerçekleşmesi sonucunda yüzündeki mutluluğu görmek herkesi çok mutlu etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi 02:51

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopyacı Öğrenci Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda en çok karşılaşılan kopyacı öğrenci tipleri var. Aşırı heyecan yapanlar, çok rahatlar, çalışkan öğrencinin yakınına oturanlar, adı çıkanlar, şebeke kuranlar, pişkin öğrenciler... Bu kopyacı öğre..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Sınav Sonrası Söyledikleriyle Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Sınav Sonrası Söyledikleriyle Sosyal Medyayı Salladı

YKS'ye giren üniversite adayı öğrencinin sınav sonrası yaptığı değerlendirme sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi...

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım Kasmaya Gerek Yok' 01:13

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alaca

Milyonlarca öğrenci üniversite hayaliyle YKS'ye girdi. Heyecanın tavan yaptığı sınav oturumlarından birinde isebir öğrencinin açıklaması dikkat çekti. Gökhan Varlık isimli öğrenci, 'Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı f..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saçlardan Tutup Sürüklemeli Kız Kavgası 00:23

Saçlardan Tutup Sürüklemeli Kız Kavgası

Liseli kız öğrenci, okul bahçesinde arkadaşlarıyla sohbet eden başka bir kız öğrencinin haberi yokken saçlarından çekerek yumruklamaya başlamış. Nedenini bilmediğimiz durumdan dolayı çıkan kavgada, bilindiği gibi bizim a..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 6 yıl önce
LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak 02:45

LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak

Liselere geçiş ve yükseköğretim kurumları sınavına girecek yüz binlerce öğrencinin koronavirüs kaygısını azaltacak önemli bir karar alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde kısmi sokak kısıtlaması uygu..

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları 03:31

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları

Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yükseköğretim kurumları sınavı tamamlandı. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler sınav gününü heyecan, stres ve aksiliklerle atlattı. İşte her yıl görmeye alışık ..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Öğretmen kopya çekerken yakalandı! 01:52

Öğretmen kopya çekerken yakalandı!

ÖĞRENCİNİN KOPYA ÇEKMESİNE ALIŞIĞIZ AMA BÖYLESİ İLK KEZ OLDU. MÜDÜR OLMAK İSTEYEN BİR ÖĞRETMEN, İÇ ÇAMAŞIRINA GİZLEDİĞİ CEP TELEFONU İLE KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞTI. UNUTKANLIĞI, PAHALIYA PATLADI...

Matematik ağlattı! 02:04

Matematik ağlattı!

YAKLAŞIK 1.5 MİLYON ÖĞRENCİNİN TER DÖKTÜĞÜ LGS'DEKİ MATEMATİK SORULARININ ZORLUĞU ÇOK KONUŞULDU. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, SIRALAMA KONUSU DERKEN, NEDEN HEP MATEMATİK, ÖĞRENCİLERİ ZORLUYOR SORUSU ÇÖZÜLEMİYOR....

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..