#öğretim yılı

7 liraya 100 Kilometre Gidiyor, 500 Kiloda Yük Taşıyor 01:00

7 liraya 100 Kilometre Gidiyor, 500 Kiloda Yük Taşıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yaz danışmanlığında 'BOZOK' ismini verdikleri yük taşıyabilme özelliğine s..

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince 00:25

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince

Fatih Balat'ta aracıyla yolda giderken kalp krizi geçirdiği ileri sürülen öğretim görevlisi genç kadın, önce bir araca ardından da bir kafe çalışanına çarparak güçlükle durdu. Olay sonrası genç kadın yoğun bakıma alınırk..

Soğuk Algınlığı ve Grip Salgını Uyarısı 02:10

Soğuk Algınlığı ve Grip Salgını Uyarısı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi ve Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Taş, sonbaharda havaların yavaş yavaş soğumasıyla grip ve soğuk algınlığı hastalıklarının ortaya ç..

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör 01:30

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör

Böcekler üzerine uzun süredir araştırmalar yapan Prof. Dr. Erol Yıldırım, keşfettiği böcek türüne babasının ricası üzerine Tiphia Bahattini ismini verdi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğreti..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu 01:52

Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu

Pelin Çift’in TRT'de sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh ile oğlu cep telefonuyla konuştu dedi. Programda Nuh tufanı üzerine ilginç söylemlerd..

  • JET TV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı Başka İş Yapsın 00:53

İlber Ortaylı Başka İş Yapsın

İlber Ortaylı Nuh tufanına ilişkin Hz. Nuh'un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu iddia eden İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek'e yanıt verdi. İlber Hoca Bilim adamının her şeyd..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı 04:28

Kars’a 20 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor. Kars’a yapılacak olan yeni kampüse 20 milyon TL yatırım yapılacak...

İstanbul’un İlk Adı Tharakion 06:33

İstanbul’un İlk Adı Tharakion

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Protohistorya ve Ön asya Arkeolojisi Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şevket Dönmez, İstanbul tarihinde ilk yerleşimin Yunanlılar tarafından olmadığını savundu...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi 01:18

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi'nde eğitim-öğretim gören 450 öğrenci, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla okul bahçesinde ay-yıldızlı koreografi yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü 01:56

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Silahlı Saldırı 4 Ölü

Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki bir araştırma görevlisi, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutmanı öldürdü...

Juhe Yapmak - Hintli Tekerlemeler - Çocuk Şarkıları - Çocukça Tekerlemeler Derleme 1:01:40

Juhe Yapmak - Hintli Tekerlemeler - Çocuk Şarkıları - Çocukça Tekerlem

Hintçe tekerlemeler ve şarkılar inanılmaz öğretim araçlarıdır. Dilin farklı seslerini sergileyerek çocukların dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurlar...

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi- 13:10

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi-

ABD Senatosu'nda ortaya çıkan bir madde tartışma konusu oldu. Maddeye göre ABD, Türkiye'nin elindeki S-400'leri satın alabilecek. Peki böyle bir süreç yaşanabilir mi? S-400’leri ABD satın alabilir mi? Konuyu Altınbaş Üni..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Persona 5  Launch Trailer  PS4 02:00

Persona 5 Launch Trailer PS4

Persona 5 is a game about the internal and external conflicts of a group of troubled youth who live dual lives. They have the typically ordinary day-to-day of a Tokyo high-schooler – attending class, after school activit..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce