#ülkeden

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Dünya Haber: Abd Ve Güney Koreden Ortak Tatbikat 00:57

Dünya Haber: Abd Ve Güney Koreden Ortak Tatbikat

ABD ve Güney Kore, Kuzey Kore'yi ülkeden ayıran askersiz bölgenin 30 km güneyinde son yılların en kapsamlı ortak tatbikatını gerçekleştirdi...

15 Temmuz Şehitler Kupası Turnuvası'nın Kazananı Ahıska 01:57

15 Temmuz Şehitler Kupası Turnuvası'nın Kazananı Ahıska

Eskişehir'deki çeşitli üniversitelerde okuyan 23 farklı ülkeden öğrencilerinin katıldığı 15 Temmuz Şehitler Kupası Dünya Futbol Turnuvası” şampiyonu, Kuzey Afrika takımını 4-1 yenen Ahıska takımı oldu...

Uyuma Moduna Geçen Bir Sınıfı Tahta Silerek Uyandırmak 00:23

Uyuma Moduna Geçen Bir Sınıfı Tahta Silerek Uyandırmak

Böyle öğretmenler nadir bulunur.Görüntüler yabancı ülkeden olmalı,görüntüde tahtayı silerken hoca tabiri cahissi bu hareketle ölüyü bile uyandırır..

  • JET TV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu 01:33

Minikler Dostluk için Futbol'da Buluştu

Pakistan'dan Libya'ya, Brezilya'dan Çin'e, 64 ülkeden 12 yaşındaki çocuklar futbol ve dostluk için Rusya'da buluştu. Türkiye'yi Beşiktaş 12 Yaş Altı Futbol Takımı oyuncusu Abdulmecid Dönmez temsil etti...

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede! 01:59

Türkler Yunanistan da Tatilde, Yunan Turist Nerede!

Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Türkiye'de Yunan turist sayısı her geçen yıl azalıyor. Yunanistan her yıl 1 milyona yakın Türk turisti ağırlarken, Yunan turizmciler ülkeden Türkiye’ye gelen tu..

  • ANKA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor 01:32

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor

İspanya Başbakanı , Bağımsızlığın Katalonya tarafından beyan edilmesi hiçbir şeye yol açmaz . Mariano Rajoy, Madrid'in bölgenin ülkeden ayrılmasına izin vermeyeceğini vurguladı...

Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim 02:09

Özel Harekattan 10 ülkeye Özel Eğitim

Özel Harekat Başkanlığınca değişik branşlarda verilen eğitimlerden, bu yıl 10 farklı ülkeden 150 güvenlik teşkilatı personeli yararlandı...

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Kino No Tabi: The Beautiful World ( Kino's Journey ) 3. Bölüm İzle 24:41

Kino No Tabi: The Beautiful World ( Kino's Journey ) 3. Bölüm İzle

Kino no Tabi: The Beautiful World Kino, genç bir gezgindir. Motosikleti Hermes ile sohbet ede ede, ülkeden ülkeye dolaşmaktadır. Her ülkede sadece 3 gün kalıp, oradaki insanların yaşamlarını, kültürlerini, alışkanlıkları..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Posta Zarfını Topladı 01:04

Dünyanın Posta Zarfını Topladı

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Tarlakazan, 21 ülkeden 650'ye yakın posta zarfı toplayarak sergi açtı...

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:50

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:27

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahl

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı 01:12

Kaçak Kral Juan Carlos BAE'de Ortaya Çıktı

Hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle ülkeden apar topar kaçan İspanya’nın eski Kralı Juan Carlos'un yeri belli oldu. Kaçak Kral’ın Birleşik Arap Emirliği'nde olduğu ortaya çıktı.....

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

7 bin km uzaktan baklava siparişi 01:59

7 bin km uzaktan baklava siparişi

BAKLAVANIN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI ÇOKTAN AŞTI, TÜRKİYE'DEN YAKLAŞIK 7 BİN KİLOMETRE UZAKTAN BİLE SİPARİŞ ALINDI. BAKIN O SİPARİŞ HANGİ ÜLKEDEN GELDİ VE TESLİMAT NASIL YAPILDI..