#ülker olala denemek

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Soyunma Kabininde İskelet Şakası 01:56

Soyunma Kabininde İskelet Şakası

Mağazada kıyafet denemek için girdiği soyunma kabininde iskeletle karşılaşan bayan müşterilerin şaşkınlığı kamera böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Aracın Otomatik Kapısını Test Eden Adamın Kafası Kopuyordu 00:26

Aracın Otomatik Kapısını Test Eden Adamın Kafası Kopuyordu

Bir otomobil firması sensör özellikli otomatik kapı geliştirdi. Özel olarak geliştirilen bu teknolojiyle yolcuların kapıya hiçbir şekilde sıkışmamaları amaçlandı. Sensörü kameralar önünde denemek isteyen adam, otomatik k..

Aralık Ayında Bataklığa Daldı! 00:55

Aralık Ayında Bataklığa Daldı!

Ailesiyle birlikte rusyanın donmuş bataklığına baba , özgüven peak(pik) yapmış olmalı ki bir şeyler denemek istedi. filmin sonunda genç babanın başı birazcık ağrıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi  02:33

Haşhaşlı Tepsi Çöreği Tarifi

Çay saatlerinizin vazgeçilmezi, damak lezzetimizi zenginleştirecek olan muhteşem kat kat haşhaşlı tepsi çöreği tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Yumuşacık hamurunun arasında ağızda dağılan ceviz parçaları ve haşhaş taneler..

Türki̇ye' de Bi̇tmeyen Şampuan Şakası (Dayak Yedi̇m) 06:40

Türki̇ye' de Bi̇tmeyen Şampuan Şakası (Dayak Yedi̇m)

TÜRKİYEDE BİTMEYEN ŞAMPUAN ŞAKASI (DAYAK YEDİM) SHAMPOO PRANK in TURKEY videom sizlerle. Arkadaşlar bugün sahilde tatil yapan insanlara bitmeyen şampuan şakası yaptım. Şampuanları hiç bitmedi köpürmeye devam eden şampua..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Tostçu Erol'a Nasıl Gidilir - (Google Map İcaat Edilmemiş Say) 02:27

Tostçu Erol'a Nasıl Gidilir - (Google Map İcaat Edilmemiş Say)

Herkese Merhaba kalp krizi tostlarından sonra adam yol tarif videosu cekmıs sacma sapan tostlarının tarifleri prim yapınca bunuda denemek istemiş Gaziantep Genelevi de isteriz..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Yediğiniz En İlginç Yemek Röportaj 04:08

Yediğiniz En İlginç Yemek Röportaj

İlk kez tadına bakacağınız yemeklerin bazen tadı, bazen görüntüsü bizi çeker. Bazen görüntüsü de hoşumuza gitmez de , sırf merakımızdan denemek isteriz. Peki ya sizin yediğiniz en ilginç yemek neydi? İşte birbirinden ilg..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mikrodalgada Kumpir Tarifi 04:34

Mikrodalgada Kumpir Tarifi

Blogta yayınladığımda çok sevildi mikrodalgada pratik kumpir tarifi. Beni buradan takip edenlerle de paylaşmasam olmazdı. Elbette tarifi denemek isteyip yapamazsam diye endişelenenler için de patatesin kıvamını göstermes..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:18

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..