#ülkeye

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Irak’ta Protestoculara Müdahale 02:09

Irak’ta Protestoculara Müdahale

Irak güvenlik güçleri Pazar günü düzenlenen protesto gösterilerini dağıtmak için gözyaşartıcı gaz ve gerçek mermi kullandı. Olaylarda yaralananlar oldu. Göstericiler iktidardakilerin yönetimi bırakmasını ve ülkeye yöneli..

İtalya'da yaşayan Türk uyardı- Koronavirüs Türkiye'de sanılandan daha tehlikeli, boğarak öldürüyor 08:04

İtalya'da yaşayan Türk uyardı- Koronavirüs Türkiye'de sanılandan daha

Son dakika haberleri, koronavirüse karşı Türkiye'de yeterli önlemler alınıyor mu tartışmasını başlattı. Koronavirüs Türkiye'de ciddiye alınmıyor mu? İtalya'da yaşayan Senem Önen isimli bir araştırma görevlisi, virüsün ül..

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum 01:52

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum

Suriye’de mültecilerin ve sığınmacıların ülkeye dönüşü konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuşan Beşar Esad, Suriyelilerin dönüşünü Türkiye engelliyor dedi...

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı 01:01

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı

Avrupa'da mutasyonlu virüs paniği yaşanırken bu kez İran'dan korkutan bir açıklama geldi. Ülkenin Sağlık Bakanı Said Nemeki mutasyonlu virüsün tüm ülkeye yayıldığını söyledi...

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Erdoğan rest çekti! 01:53

Erdoğan rest çekti!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSVEÇ İLE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYE OLMA ÇABASINA İTİRAZ ETMİŞ, VETO KARTINI OYNAYARAK DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ. ERDOĞAN, İKNA ETMEYE GELMEK İÇİN YORULMASINLAR DEDİ, İKİ ÜLKEYE BİR KEZ DAH..

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..