#üniversite

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi 01:30

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras'ın üzerinde evlilik teklifinde bulu..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

Çifte Diplomalı Manyaktan Yeni Tavsiyeler 02:24

Çifte Diplomalı Manyaktan Yeni Tavsiyeler

Geçtiğimiz dönemlerde sosyal medyada adını “çifte diplomalı manyak” olarak yankılandıran Yaşar Kayrakçı’yla yeniden üniversite sınavına giriyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var 14:24

Ceren Ceylan Yeni Saçlarım Plaj Çantamda Ne Var

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle 1:36:11

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day Türkçe Dublaj İzle

Tree üniversite öğrencisidir ve diğer öğrenciler gibi bir hayat yaşamaktadır. Ay sonunu zor getirsede bazı şeylere katlanması gerekmektedir. Sonrasında karşısına çıkan maskeli bir katil tarafından öldürülen Tree gözlerin..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı 10:17

Ceren Ceylan Annemin Makyaj Malzemleriyle Makyaj Yaptım Sonuç Şaşırttı

Merhabalar! Ben Ceren Ceylan. Kanalında birçok çözüm videoları ,nasıl yapılır videoları, makyaj-bakım, alışveriş, moda ve hatta bazen de günlük yaşantısının videolarını paylaşan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Eğ..

Sınav Sonrası Söyledikleriyle Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Sınav Sonrası Söyledikleriyle Sosyal Medyayı Salladı

YKS'ye giren üniversite adayı öğrencinin sınav sonrası yaptığı değerlendirme sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi...

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım Kasmaya Gerek Yok' 01:13

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alaca

Milyonlarca öğrenci üniversite hayaliyle YKS'ye girdi. Heyecanın tavan yaptığı sınav oturumlarından birinde isebir öğrencinin açıklaması dikkat çekti. Gökhan Varlık isimli öğrenci, 'Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı f..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor 03:54

Fetö Abd'de Kilise Desteğiyle 'İmam' Yetiştiriyor

FETÖ ABD'de kilise desteğiyle 'imam' yetiştiriyor FETÖ mensuplarının Pensilvanya'da kurduğu ve kiliselerle ortak programlar yapan Respect Enstitüsünde cezaevi, hastane, üniversite gibi çeşitli kuruluşlarda görev yapacak ..

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında 00:29

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında

Burdur'da mart ayında üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19) yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Üniversitelilerden Robotik Kaynak Kolu 01:33

Üniversitelilerden Robotik Kaynak Kolu

Üniversitelilerden Robotik Kaynak Kolu İzle..

Suriyeli Gençten Sinan Oğan'a Mesaj 03:45

Suriyeli Gençten Sinan Oğan'a Mesaj

Türkiye'de üniversite okuyan Suriyeli öğrenciden Sinan Oğan'a tepki...

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç 02:58

5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç

Karabük’te, koşarak 5 metre yükseklikten, apartman bahçesine atlayarak yaralanan üniversite öğrencisi atlayışını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıkmış.Genç, Tarzanlık falan yapmak yok. Spor amaçlı yaptım. Bun..

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman 01:50

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir üniversite profesörü olan Nathalie eşinden boşanmış bir kadındır. Orta yaşlarına varan Nathalie çevresinde..

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle 1:42:33

Oyuncak Hikayesi 3 - Toy Story 3 Türkçe Dublaj İzle

Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D Gösterim Tarihi : 2 Temmuz 2010 Yönetmen : Lee Unkrich Senaryo : Michael Arndt Müzik : Randy Newman Yapım : 2010, ABD Seslendirenler : Tom Hanks (Woody) , Joan Cusack (Jessie the Yo..

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor 04:50

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor

Antalya'da yaşayan, daha önce 3 üniversite bitiren resim ve tezhip sanatçısı Rahime Halide Soysal (71), bu kez Anadolu Üniversitesi Açıöğrtemi Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü'nde öğrenci oldu...

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti 01:59

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko karşıtı protestolar devam ediyor. Lukaşenko ise üniversite öğrencilerini hedef aldı. Protestolara katılanların üniversitelerden ihracını istedi...

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı 01:38

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı

İzmir'deki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Enkaz atlından son olarak 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer'in cansız bedeni çıkarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 332 görüntüleme
  • 4 yıl önce