#üniversite

Las Vegas davası 02:39

Las Vegas davası

BOŞANMIŞ ANNE-BABALARIN ÇOCUKLARI İÇİN MAHKEMEDEN EMSAL KARAR! ANNE-BABASI BOŞANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BİR GENÇ KIZ, PARASI OLMADIĞI GEREKÇESİYLE NAFAKA ÖDEMEYEN, AMA LAS VEGAS'A TATİLE GİDEN BABASINA DAVA AÇTI... O DAV..

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu ) 03:14

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu )

kayseri tanıtım videosu kayseri tanıtım ingilizce kayseri tanıtım broşürü kayseri tanıtım slayt kayseri tanıtımı kısaca kayseri tanıtımı almanca kayseri tanıtım slaytı kayseri tanıtım powerpoint sunusu kayseri tanıtım pp..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

İstanbul'da mide bulandıran olay! 02:07

İstanbul'da mide bulandıran olay!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR KIZ, İSTANBUL GÖZTEPE'DE TACİZ KABUSU YAŞADI... MOTOSİKLETLİ SAPIK ONA ÖNCE SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU... SONRA TRAFİĞİN ORTASINDA, MİDE BULANDIRAN AKILALMAZ İŞLER YAPTI.....

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak 02:58

Bakan Koca Açıkladı! Maskeler Ne Zaman Çıkarılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınıyla mücadelede aşılama ile normal hayata dönüş için eylül ayı sonunu işaret ederek, Bu dönemde okullar, üniversite, yüksekokullar dahil olmak üzere normal hayata dönülmes..

Üniversiteli Salih'ten acı haber! 01:12

Üniversiteli Salih'ten acı haber!

Eskişehir'de, 9 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Salih Güngör'ün (22), Kanlıpınar Göleti yakınlarındaki ormanda cansız bedeni bulundu...

ÖSYM Başkanı duyurdu- YKS tercih sonuçları açıklandı! 02:32

ÖSYM Başkanı duyurdu- YKS tercih sonuçları açıklandı!

Milyonlarca üniversite öğrencisi adayının merakla beklediği YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Aygün, 2021-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Sonuçlara, ÖSYM'nin..

Yurt fiyatları cep yakıyor 02:49

Yurt fiyatları cep yakıyor

Üniversite öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. Şimdi sıra kalacak yer bulmaya geldi. Ama işler bir hayli zor...

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KÜTAHYA OTOGARI’NDA ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ 02:25

KÜTAHYA OTOGARI’NDA ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KÜTAHYA'YA GELMEYE BAŞLADI, SEFERLER ARTTI...

Kariyer Atlası'nda sektör temsilcileri ve öğrenciler bir araya geldi 04:43

Kariyer Atlası'nda sektör temsilcileri ve öğrenciler bir araya geldi

Atlas Üniversitesi öğrencileri, 40 firmanın temsilcileri ile kariyer günlerinde bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, üniversite öğrencilerine iş imkanı ve geleceğe yönelik vizyon oluşturma konuşuldu...

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı 02:56

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde marinaya giden ve alkol aldıktan sonra Titanik pozu vermek isterken denize düşen üniversite öğrencisi Furkan Çiftçi hayatını kaybetti. Kız arkadaşı Mine Dinar ise çevredeki vatandaşlar tarafın..

''Şoför uyudu, takla attık'' 01:37

''Şoför uyudu, takla attık''

ADANA'DAKİ AK PARTİ GENÇLİK ŞÖLENİNDEN DÖNEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI.....

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı 02:51

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinde çürümüş ceset çıktı. Üniversite yolu üzerinde üzerine toprak dökülmüş, kum dolu çuvaldan çıkan erkek cesedi için ekipler çevrede uzun süre incelemelerde bulundu...

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 00:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

üniversite..

Öğrencilere ev krizi kapıda! 02:42

Öğrencilere ev krizi kapıda!

ÖĞRENCİLERİN ÇOĞU ÜNİVERSİTE TERCİHİ TELAŞINDA... AMA SADECE OKUL, BÖLÜM DÜŞÜNMÜYORLAR... ÜNİVERSİTEYE GİDECEKLERİ ŞEHİRDEKİ EV KİRALARI VE YURT ÜCRETLERİ DE ÖNEMLİ... HATTA BAZILARI TERCİHİNİ OKULA GÖRE DEĞİL, BARINMA K..

Hepimiz Gözaltındayız | Sadece Bir Nesne Olmaya Hazır Mısınız ? | Ajanda 2030 33:18

Hepimiz Gözaltındayız | Sadece Bir Nesne Olmaya Hazır Mısınız ? | Ajan

Gündelik hayatta kullandığımız Whatsapp’tan bu yayını yaptığımız Skype’a kadar takip ediliyor muyuz? Kaydedilip servis ediliyor muyuz? Hatırlarsınız, üniversite son sınıfa kadar her okul kayıt döneminde, yılında 15-20 v..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce