#ünlüler hakkında bilgi

Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile Yeni Dizisi Hakkında 02:27

Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile Yeni Dizisi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Survivor Enternasyonal Hakkında Önemli Açıklama 00:32

Acun Ilıcalı'dan Survivor Enternasyonal Hakkında Önemli Açıklama

Acun Ilıcalı ada konseyinde Survivor enternasyonal konusunda önemli açıklamalarda bulundu... Survivor 2018'in 21. Bölümünde neler yaşandı..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Rakip Takım Hakkında İddialı Konuştu Survivor 8,5 02:14

Merve Rakip Takım Hakkında İddialı Konuştu Survivor 8,5

Merve Aydın, oyunlarda bariz üstünlük kurdukları Gönüllüler'in takım olması gerektiğini söyledi. Merve, Gönüllüler'de yarışmacıların birbirine inanmadığını iddia etti...

  • BETA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Boz Aslı Enver Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu Ayrılık Nedenini Açıkladı 01:51

Murat Boz Aslı Enver Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu Ayrılık Nedenin

Murat Boz ve Aslı Enver geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılık sonrası ilk açıklama Murat Boz'dan geldi...

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerem Bürsin Sinirlendi, İngilizce Küfür Etti! Elçin Sangu İle Yaşamayanlar Dizisi Hakkında 01:19

Kerem Bürsin Sinirlendi, İngilizce Küfür Etti! Elçin Sangu İle Yaşamay

Kerem Bürsin Elçin Sangu ile Beraber Yeni Dizisi Hakında Neler Söyledi Yaşamayanlar İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalben İbrahim Tatlıses Hakkında Ne Söyledi 02:25

Kalben İbrahim Tatlıses Hakkında Ne Söyledi

Şarkıcı Kalben, Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyunu öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler 05:03

Finlandiya eğitim sistemi hakkında gözlemler

Finlandiyalı çocukların okul yaşamı, Finlandiya’nın bizzat uygulamakta olduğu gençlik ve eğitim politikalarının sonucudur; PISA testlerinin değil. Fin eğitim sisteminde okuma becerileri, bilim ve matematik okur yazarlığı..

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taksim’de genç kadını takip eden şahıs hakkında savcılıktan yeni karar 06:01

Taksim’de genç kadını takip eden şahıs hakkında savcılıktan yeni karar

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde genç kadını takip ettiği anlar kameralara yansıyan şahsın, mevcutlu olarak adliye getirilmesi için savcılık talimat verdi...

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia 04:19

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia

Afyonkarahir’da geçtiğimiz günlerde AK Parti’den ihraç edilen belediye başkanı iddiaya göre, yol meselesi yüzünden makamında tartıştığı vatandaşı zarf açma aparatıyla kolundan yaraladı. Olayın ardından belediye başkanı v..

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler 00:03

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler

Bir grup gencin dünya ve güneşin dönüşü hakkındaki tartışması sosyal medyada viral oldu. Güneşin dünyanın etrafında döndüğünü iddia eden arkadaşlarına dünyanın güneşin etrafında döndüğünü savunan gençlerin iddiaları beyi..

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar 03:41

Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar

Eski manken Ebru Şimşek, Adnan Oktar'a karşı yıllarca tek başına mücadele verdiğini anlatıp, Oktar’a verilen 1075 yıllık hapis cezası sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Geçici Sığınmacılar Hakkında Flaş Açıklama 03:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Geçici Sığınmacılar Hakkında Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Nihal Candan Kimdir? 01:30

Nihal Candan Kimdir?

19 yaşında olan Nihal Candan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışmasında yakaları silktiren ve oldukça agresif tavırlarıyla yıldırarak adını duyuran bir kişidir. Aslen Mersin’li olan Candan; Beykent Üniversitesinde Hukuk Eğitimi ..

Seda Tetik Kimdir? 00:59

Seda Tetik Kimdir?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor...

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

Onur Büyüktopçu Kimdir? 00:51

Onur Büyüktopçu Kimdir?

İngiltere 'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Zuhal Topal Kimdir? 01:51

Zuhal Topal Kimdir?

Adı Soyadı: Zuhal Topal Doğum Tarihi: 23 Eylül 1976 Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.72 Göz Rengi: Açık Kahverengi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Mimarlık mezunu Sevgilisi: Yok Evlimi: Evli..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..