#üretimi

Kuzey Kore'nin Yerli ve Milli Otomobili 00:59

Kuzey Kore'nin Yerli ve Milli Otomobili

Şu reklamda gördüğünüz gibi üstün Kuzey Kore sanayisinin üretimi olan ve batılı ülkeleri kıskançlıktan çatlatan otomobildir. kuzey kore'nin duble yollarında adeta batılı ülkeleri tokatlarcasına süzülmektedir...

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Çorap Nasıl Üretilir? 05:38

Çorap Nasıl Üretilir?

Nasıl Üretilir'in 7. bölümü naylon çorapların nasıl üretildiğini konu alıyor. Örgü makinelerinin 1 dakikada nasıl çorap ürettiğini bu bölümde görebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Sağlam Aracı Böyle Üretiliyor 02:31

Dünyanın En Sağlam Aracı Böyle Üretiliyor

Dünyanın en sağlam araçlarından biri olarak gösterilen Volvo XC90 2017 model otomobilin üretimi görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çözüme Doğru 3.Bölüm 44:35

Çözüme Doğru 3.Bölüm

Önder Şenyapılı’nın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Türkiye'de kimya ve gübre üretimi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Yolların Türküsü 14.Bölüm 45:41

Yolların Türküsü 14.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 14. bölümünde; İzmir Çocuk Rehabilitasyon Merkezi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de kımız üretimi konu edilmektedir...

Göz Kamaştıran Araba: Rolls-Royce Sweptail 05:41

Göz Kamaştıran Araba: Rolls-Royce Sweptail

Üretimi dört yıl süren Sweptail, Rolls-Royce’un türünün tek örneği otomobilin tanıtımı yapıldı.Aracın maliyeti 12.8 milyon dolar..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 00:57

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak için..

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 01:45

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu, Aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak i..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Çin Malı Kamyonun Rusya Macerası 01:04

Çin Malı Kamyonun Rusya Macerası

Çin üretimi malların kötü şöhreti hepimizin malumu. Bu videoda da hareket edemeyen Çin malı kamyonun Rusların ünlü kamyon markası Kamaz tarafından çekilirken başına gelen beklenmedik (desem de inanmayın) olayı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı 01:38

Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ev hanımıyken KOSGEB'in açtığı girişimcilik kursuna katıldıktan sonra hibe desteğiyle açtığı imalathanede ninesinden öğrendiği tarifle turşu üretimi yapan Selma Aslan 3 yıl içinde 60 kişiye ist..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu 01:02

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu

Üretimi Türkiye'de de yapılan araçtaki gizli fonksiyonu bulan adam sosyal medyayı salladı. Rusya'nın en büyük ticari araç üreticilerinden GAZ Grubu'nun GAZelle modeli kamyonetinde gösterge panelinde tetris oyununu açan a..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Hangi Faktörler Sperm Üretimini Etkiler 01:11

Hangi Faktörler Sperm Üretimini Etkiler

Sperm üretimi genetik faktörlere mi bağlıdır?..

  • NABIZ tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu 06:52

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sa..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu 01:00

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu

Kudüs'te yaşayan Filistinli küçük bir çocuk, markette alışveriş yaparken babasının şaşırtmacasına rağmen İsrail üretimi ürünleri almıyor. İsrail ürünlerini boykot eden sevimli çocuk, “Hayır o İsrail malı” diyerek diğer ü..

Art Köşe Koltuk 00:30

Art Köşe Koltuk

Köşe koltuk üretimi köşe takımı imalatı web: https://www.artkosekoltuk.com/ Yukarı Dudullu Mahallesi, Kıbrıs Cd. No:35/B Ümraniye/İstanbul 0216 415 04 42 0531 971 33 00..

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi...

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı 01:37

Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı

Türkiye koronavirüsle mücadelede yerli aşı ve ilaç geliştirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda önemli bir aşamaya daha geçildi. Aşı projelerinin üçünde hayvan deneyleri başladı. Ayrıca bu ay içinde korona il..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor 01:46

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor

Çin'den getirilen ve korona tedavisinde kullanılan ilacın yerli sentezinin üretimi tüm hızla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilacın üretildiği fabrikayı ziyaret etti...

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...