#üst örtme

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin’de kırmızı alarma rağmen üretim 00:50

Çin’de kırmızı alarma rağmen üretim

Çin’de şimdiye kadar en üst düzeyde yaşanan hava kirliliği beşinci gününde. Binlerce firma Çin hükümetinin önlem olarak aldığı üretimi durdurma kararını uygulamadı...

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı 01:05

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı

FIFA 2026 yılından itibaren Dünya Kupası finallerine 48 takımın katılmasını kararını onayladı. 37 üyeli FIFA Konseyi'nin oy birliğiyle kabul ettiği plana göre 3 takımdan oluşan 16 grupta mücadele edecek 48 takımın 32'si,..

Puf Yapımı- Dıy 08:20

Puf Yapımı- Dıy

Bu videoda siZlere dekoratif bir puf dikmeyi gösterdim. Kumaş ölçüleri Alt ve üst için 60x60 cm (2 parça) Kenarlar için 30x60 cm (4 parça) Kullandığım kumaş: Döşemelik Keten 1.5 metre kumaş yeterli olacaktır. 2.5 metr..

  • Kadınca tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi 00:23

Paris'te Çiçekli Pisuar Dönemi

Paris sokaklarına çiçekli pisuarlar konuldu. İdrar, alt kısımda bulunan samanla karışarak gübreye dönüşüyor. Gübre de üst kısımdaki çiçekleri besliyor ve etrafa güzel kokular yayılıyor. Ancak pisuarların yanında el yıkam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vodafone Arena'da Yer Yerinden Oynadı 01:00

Vodafone Arena'da Yer Yerinden Oynadı

Akhisar'ı 3-1 yenen Beşiktaş'ta futbolcular ve Vodafone Arena'yı dolduran taraftarlar, maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Rakiplerinin puan kayıplarıyla zirvede daha rahat bir konuma gelen Beşiktaş'ın taraftarları, takıml..

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Borussia Dortmund  Benfica 4-0 ( 08.03.2017 ) Şampiyonlar Ligi Özeti Hd İzle 06:32

Borussia Dortmund Benfica 4-0 ( 08.03.2017 ) Şampiyonlar Ligi Özeti H

Borussia Dortmund Evinde Net Bi Skorla Üst Tura Adını Yazdırdı..

Otel Transilvanya Tek Parça İzle 1:31:31

Otel Transilvanya Tek Parça İzle

İnsan dünyasından uzakta bir üst düzey işletme işleten Drakula, bir çocuk tatil yerini keşfedip sayının genç yaşlı kızına düştüğünde, aşırı korumalı moda geçiyor...

İstanbul'da helikopter düştü 5 ölü 00:44

İstanbul'da helikopter düştü 5 ölü

İstanbul Büyükçekmece'de bir helikopter düştü. İstanbul Valisi Vasip Şahin kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Eczacıbaşı'na ait helikopter üst düzey yöneticileri taşıyordu...

A Famıly Man Trailer (2017) 02:44

A Famıly Man Trailer (2017)

Hayatı, hayatta kalma en uygun kazan dairesinde kapanarak kapatan bir başörtüsü, ailenin ihtiyaçlarıyla çatışan şirket sahibi olma hayalini, iş bulma şirketinin kontrolü için üst düzey rakibiyle savaşıyor...

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül 01:43

Kutuplarda Görevli Kanadalı Öğretmene 1 Milyon Dolarlık Ödül

İngiliz Varkey GEMS Vakfı tarafından verilen geleneksel Küresel Öğretmen Ödülü nün bu yılki sahibi Kanadalı Maggie MacDonnell oldu. Birleşmiş Milletler ve birçok ülkeden üst düzey yetkililerin katıldığı Birleşik Arap ..

Terk Edilmiş Köyde Cin Görüntüsü 01:55

Terk Edilmiş Köyde Cin Görüntüsü

Görüntüler eski bedi köyünden. 1,22 saniyeye sol üst kattaki evin camına dikkat...

  • ZULMA tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayern Munich vs Augsburg 6-0  Maç Özeti 12:45

Bayern Munich vs Augsburg 6-0 Maç Özeti

Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih, Augsburg'a gol yağdırdı... Bundesliga'da 26. hafta karşılaşmalarında Augsburg'u ağırlayan Bayern Münih, rakibini 6-0'lık skorla devirerek üst üste beşinci galib..

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Bu Havuza Girmek Cesaret İster 02:19

Bu Havuza Girmek Cesaret İster

ABD'nin Teksas eyaletinde inşaatı tamamlanan bir apartman, 150 metre yüksekliğinde altı tamamen cam havuzuyla şimdiden şehrin gözdesi haline geldi. 42 katlı binanın en üst katında bulunan havuz, altı tamamen şeffaf olduğ..

Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve.. 14:21

Kerimcan Tuğçeyi Yanına Çağırdı ve..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Tuğçe Ekim kombiniyle jüriyi yine ikna edemedi. Tuğçe ise Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın üst üste tarz aldığı için kendisinin kötü örnek olma..

  • ANKA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Zamanların En İyi Klibi 03:14

Son Zamanların En İyi Klibi

Son Zamanların En İyi Klibi: Bölünmüş Ekranda Alt Üst Dengesini Muhteşem Şekilde Yansıtan 'Go Up'. Alexandre Courtès yönetmenliğinde, uzun süredir izlediklerimizden çok öte bir klip geldi. Go Up klibi, Cassius grubu Cat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997) 01:40

Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997)

Ceylan'dan beyin yakan Fenerbahçe şarkısı. Hangi kafayla yapılmış belirsiz. Bu şarkıdan sonra Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu Uefa Süper Kupayı aldı...

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle 01:58

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos - Maç Özeti İzle

Panathinaikos'u 79-61 yenen Fenerbahçe seride durumu 3-0'a getirerek Euroleague'de Final Four'a yükseldi. Sarı lacivertli takım, deplasmanda oynadığı ilk iki maçı da 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanmıştı. Öte yandan Fe..

Kavga Eden Öğrencileri Kemeriyle Ayıran Öğretmen 00:33

Kavga Eden Öğrencileri Kemeriyle Ayıran Öğretmen

Görüntüler ABD'den öğrenciler kavga ediyorlar ve üst üstler öğretmen olaya kemeriyle müdahale ediyor ve hapsini çil yavrusu gibi dağıtıyor . Bizde bur dan ne anlıyoruz Dünya'nın her yerinde öğretmenler ve öğrenciler aynı..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wolfsburg 0-6 Bayern Münih - Maç Özeti izle 09:58

Wolfsburg 0-6 Bayern Münih - Maç Özeti izle

Bayern Münih Bundesliga'nın 31. haftasında konuk olduğu Wolfsburg'u 6-0 mağlup etti ve bitime 3 hafta kala üst üste 5. şampiyonluğunu kazandı..

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

Ölüm Oyunu Film İzle 1:29:44

Ölüm Oyunu Film İzle

Rick Tyler savaşın ortasında düşman topraklarından bir başına kalmış özel harekat uzmanıdır ve gözünü hiç beklemediği bir şekilde, üst düzey güvenliğe sahip bir hapishanede açar. Buradan kurtulmak içinse ona verilen göre..

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları 01:19

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları

Fenerbahçe, Rizespor'u Sow'un son dakika golü ile 2-1 mağlup etti, üst üste 4. galibiyetine ulaştı... Spor otoriteleri yorumluyor..

En Yakıt Motosiklet Kir Sürükle Yarış İzle 05:16

En Yakıt Motosiklet Kir Sürükle Yarış İzle

Aşırı Üst Yakıt Motosiklet Kir Sürükle Vur. Bırakalım..

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması 01:02

Artistlenen Dayının Tek Yumrukla Nakavt Olması

Dayılar kavga ederken yabancı dil kullandıkları için pek bişey anlayamadık. Ama büyük ihtimal ana bacı sövmüşlerdir herhalde. Bi dahaki kavgalarında Türkçe kullanırlarsa seviniriz. İngilizce bilen bi arkadaş da ne dedikl..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce