#üç kez iiaç aimaktan iyidir

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik! 04:33

Antonov An-32 Askeri Uçak Aerobatik!

Antonov An-32 çift motorlu turboprop askeri nakliye uçağıdır.An-32, An-26'dan geliştirilmiştir. Bu işi başlatan müşteri Hindistan Hava Kuvvetleri'dir. An-32 elverişsiz hava koşullarına dayanıklılık bakımından An-26'dan d..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Saç Yakmalı Kesim 02:09

Hindistan'da Saç Yakmalı Kesim

Söylentilere göre, Hindistan'ın en lüks berberlerinden birinde, kolay şekil alması için yakarak kesim yapılıyor. Hafiften bi sarılık falan iyidir. Enteresan anları seyrediyoruz canlar...

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomatik Vites Mi  Manuel Vites Mi - Karşılaştırma 07:51

Otomatik Vites Mi Manuel Vites Mi - Karşılaştırma

Otomatik vites mi, yoksa manuel vites mi? Hangisi daha iyidir? Manuel ve otomatik şanzıman, farklı düzenek ve prensipler kullanan tamamen farklı teknolojilerdir. Bu videoda, bu teknolojilerin mantıklı ve bilimsel karşıla..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarış Atının Park Halindeki Arabaya Kafa Atması 00:19

Yarış Atının Park Halindeki Arabaya Kafa Atması

İki atın yarıştığı toprak yolun kenarında park halinde duran araca nedendir bilinmez hızla çarpan at. Umarım durumu iyidir...

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri 08:07

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri Benim soyumdan gelenler değil, benim izimden gidenler bendendir. (Hz. Ali) Aç kalmak alçalmaktan iyidir. (Hz. Ali) Hazreti Ali kimdir? ALI = Allahin aslanidir, ilmin kapisidir, toprag..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler 00:53

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler

Saça Maşa Yaparken Bilmeniz Gerekenler 1- Saç maşası kalınlığı önemlidir! Doğru saç maşası nasıl seçilir, saç maşası alırken neye dikkat etmeliyiz gibi konular apayrı bir yazı konusu olacak nitelikte. Bu yüzden bu konul..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi 21:41

Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi

İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı diye tweet atan Berna Laçin ile tepki gösteren Alişan arasında sular durulmuyor. Medine hakkında attığı tweetten dolayı tartışan Berna Laçin ve Alişan arasın..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki 10:43

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki

Geride bıraktığımız eylül ayında Demet Akalın ile Okan Kurt, 10 dakika süren duruşmanın sonunda evliliklerine son vermişlerdi. Nafaka ve tazminat talep etmeden 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin kızları Hira'nın s..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar 05:55

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar

Gerçekte bundan çok korkuyorlar. Neden? Çünkü özgürlük onları karar vermeye zorlar ve kararlar risk ler içerir. (Erich Fromm) Özgürlük, siyah ve beyaz arasında seçim yapmak değil, bu öngörülen seçimden kaçınmakta yatmıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi 11:44

Türkiye'nin Darbelerle Dolu Tarihi

Türkiye'nin tarihini kanla yazan darbeler anlatıldı. 94 yaşında genç bir cumhuriyet olan Türkiye tam 14 kez darbeyle sarsıldı. Darbe gören sadece Cumhuriyet değildi Osmanlı Cumhuriyeti 623 yılda tam 24 kez darbe görmüş. ..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin 05:37

Toyota Supra’nın Sesine Kulak Verin

Toyota’nın merakla beklenen yeni Supra’sı ilk kez bu kadar net olarak karşımızda. Toyota’nın yeni Supra projesi için geride bıraktığımız her gün mutlu sona yaklaşıyoruz. Yeni Supra için hummalı bir çalışma süreci yürüte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..