#üç kez iiaç aimaktan iyidir

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları 01:01

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları

Çin'in güneybatısındaki Changchun Eyaletinden kuzey doğudaki bir hayvanat bahçesine gönderilen Meng Meng ilk kez karla tanıştı. Hayvanat bahçesinin beyaza bürünen hali 9 yaşındaki Meng Meng'in çok hoşuna gitti. Yüksekten..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı 03:07

Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı

Kocasını dövdüğü için 3. kez uzaklaştırma alan kadına bu kez eşine 300 metre yaklaşmama cezası verilerek elektronik kelepçe takıldı.Denetimli Serbestliği Bulunan Adam İse Çocukları İçin Tahriklere Kapılmayacağını Söyleye..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Tarkan Çok Ağladım 04:15

Tarkan Çok Ağladım

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı 00:46

Tatlı Bela 106.Bölüm Fragmanı

AŞK VE NEFRET BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yine çok konuşulacak bir Hint dizisini daha ekranlara taşıyor. Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bi..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avengers Infinity War Teaser 00:30

Avengers Infinity War Teaser

Marvel'ın en karizmatik süper kahramanları yeni maceralarında bir kez daha bir araya geliyor. Hangi kahramanların yer alacağı henüz açıklanmayan ekip bu kez korkunç titan Thanos'a karşı savaşacaklar. Avengers serisinin s..

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..