#İbb

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı 01:30

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı

CHP'li Adalar Belediyesi, sorumluluk alanındaki çöpleri yakarak imha ederken cep telefonu kamerasına yakalandı. SuperHaber'in ulaştığı görüntülerde gemiyle adanın Heybeliada'ya bakan yüzüne getirilen çöp kamyonları ve yü..

İstanbul’da trafik durma noktasına geldi 03:30

İstanbul’da trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da aralıklarla etkisini iki gündür sürdüren yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 17.20 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 76’ya yükseldi...

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek 05:59

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek

Araç içi kameralar ve uydu tabanlı izleme sistemi GPS ile İstanbul'daki taksiler ve toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Yolu uzatan, yolcu almaya..

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI! 02:08

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI!

İstanbul Fatih'te bulunan Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. İBB yetkilileri rüzgarın şiddetinin fazla olması nedeniyle tırnaklarda ve derz aralarında bir açıklık oluştuğunu kayd..

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan ve AKP'ye olay 'Cemevi' Tepkisi 13:20

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan ve AKP'ye olay 'Cemevi' Tepkisi

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ'NDE 'CEMEVİ' AÇILIŞINDA KONUŞTU. İMAMOĞLU, AKP'YE ÇOK SERT GÖNDERMELERDE BULUNDU...

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz 12:50

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz

AKP'Lİ İBB MECLİS ÜYESİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ..

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor 05:53

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan 2 bin 500 yıllık Yılanlı Sütun için restorasyon ve konservasyon çalışmaları başladı. Çalışmaları anlatan İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İrem Bül..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..