#İbrahim erkal sende ağlarsın müzik dinle

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

 Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası 04:23

Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası

Bu kadar zalim olma Sende bir gün seversin Etme bulma dünyası Ettiğini çekersin Ahım tutar sevgilim Sararırsın solarsın Baharın hazan olur Çilelerle dolarsın Düşmez kalkmaz bir Allah Sende bir gün düşersin Çektiğim bu..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

İlhan Gül - Duygularım 04:27

İlhan Gül - Duygularım

Duygularım şarkı sözleri ile Yanımda olamasan da, Sesini duyamasam da, Sen benden gitmiş olsan da, Seviyorum hala seviyorum. Özlüyorum seni, Bitiremedim bendeki seni seni. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan 03:45

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan

Hadi gari sende gel sevcan orhan dinle izle Sevcan Orhan - Sen de Gel Albüm Adı : Bir Türküydü Yaşamak Yaylalardan ovalardan A yarim in de gel Yayan değil kıratına A Yarim bin de gel Anan geldi baban geldi Dayın g..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı 03:11

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı

Söz – Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Yiğit Mahzuni , Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Güller açılır mı kalbinde Son kez ne zararı var dinle Yanında duran olmaz Halini soran olmaz Sen bir köşede ağlarsın Bak sana..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum 03:41

Cansever & Mahmut Görgen - Özür Diliyorum

Özür Diliyorum şarkı sözleri ile İşte geldim kapına Özür diliyorum Kalbini kırdım hatalıyım Farkındayım biliyorum Affetmek sana yakışır Büyüklük sende kalsın Özürümü kabul et Aşk Yeniden Başlasın Kaybolurum sensiz Ya..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..