#İbrahim erkal sende ağlarsın müzik dinle

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Seda Sayan Sevenler Gece Ölür 04:33

Seda Sayan Sevenler Gece Ölür

Seda Sayan - Sevenler Gece Ölür (2007 - Gecelerce Ağlarsın Unutma)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duman  Bal  04:47

Duman Bal

Aşkım sen benim canımsın Kanıma karışmış kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum Nerdesin...sevgilim...

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Zamanı Geldi 4.Bölüm İzle 1:00:20

Zamanı Geldi 4.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İbrahim Erkal konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı 19:44

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli beraberlik günü için hazırlanan , 15 Temmuz destanının notalara döküldüğü muhteşem marşlar. Şerafettin Çaylı & Cem Uçan - 15 Temmuz Anısına 00:00 İbrahim Erkal - Bugün O Gündür 04:39 Cey..

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..