#İbrahim erkal sıra bende müzik dinle

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Zamanı Geldi 4.Bölüm İzle 1:00:20

Zamanı Geldi 4.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İbrahim Erkal konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı 19:44

Çeşitli Sanatçılar - 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli beraberlik günü için hazırlanan , 15 Temmuz destanının notalara döküldüğü muhteşem marşlar. Şerafettin Çaylı & Cem Uçan - 15 Temmuz Anısına 00:00 İbrahim Erkal - Bugün O Gündür 04:39 Cey..

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilge Nihan Ft. Bahadır Tatlıöz - Net 03:41

Bilge Nihan Ft. Bahadır Tatlıöz - Net

Olur olmaz hayallerin Üstüne sislenmiş bir Perde örttü sevgimizin Bak yanık yanık çığlıklarım Duyulmaz oldu sanki dilsizim Belki çoktan kaybettin sendeki beni Bende vazgeçtim Top sende ne istersen o İstiyorsan git Benim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koma Demsal-Baran Bari 03:54

Koma Demsal-Baran Bari

baran bari jı derdé dınyaye ax naye zımane bı şew u roj dınale ez gırti u esiri jiyana bın axıte ax bu ye firari baran bari dınya tari tu evina dılem nari lı bende te çol û çiyan dı heliya lı van tari dem dıce devran ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce