#İbrahim erkal sıra bende müzik dinle

Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız 12 Genç 05:19

Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız 12 Genç

Bu videoda sahip oldukları fiziksel özellikler ya da yaptıkları sıra dışı şeylerle gerçek olduğuna inanamayacağınız 10 genci konuşacağız..

  • JET TV tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı 00:25

Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı

İzmir'de süpermarkette alışveriş yapan kadının düşürdüğü cüzdan, ödeme yapmak için arkasında sıra bekleyen bir kişi tarafından çalındı. Cüzdanın çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı...

Kimono Peçete Katlama 01:09

Kimono Peçete Katlama

Önemli davet sofralarınızda misafirlerinize nefis yemekler yapmak kadar şık bir sofra hazırlamak da önemlidir. Burada sofrada kullanılan aksesuarların yanı sıra bu aksesuarların yerleştirilmeleri için gösterilen özen de ..

Röportajı Sabote Eden Kedi 01:12

Röportajı Sabote Eden Kedi

Polonyalı tarihçi ve siyaset uzmanı Dr. Jerzy Targalski'nin kedisi Lisio, sahibinin Hollanda televizyonu NTR'ye verdiği röportajı baltaladı, sahibine rahat vermedi. Küçük dostlarımız olan evcil hayvanlar, bir çoğumuzun h..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste 03:12

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli oldu. Birbirinden heyecanlı sezon finallerinin yanı sıra yaz dizileri de ayın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. Ajans Press’in yaptığı medya incelemesine g..

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi 02:04

Ünlü Sanatçı Zuhal Olcay Kızını Evlendirdi

Olcay, kızının Habil Özden ile nişanlandığını geçen yıl Instagram hesabından duyurmuştu. Genç çiftin düğününe Zuhal Olcay'ın yakın arkadaşı yapımcı Zeynep Atakan'ın yanı sıra çok sayıda ünlü de katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Ayak Fragman 02:21

Küçük Ayak Fragman

İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir küçükayak bulduğu haberi sevimli..

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser 00:30

Dehşetin Yüzü Orijinal Teaser

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 2018 10:10

Damat Tuncer Ustaer tutuklandı - Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Aralık 20

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Dokun + Kal - Bırakan Kaybeder! - Sahilde Eğlenceli Oyun 17:02

Dokun + Kal - Bırakan Kaybeder! - Sahilde Eğlenceli Oyun

Bu videoda Kadıköy sahilinde dokun-kal oynuyoruz. Bu eğlenceli oyunda arkadaşlarımız sıra ile diğerlerinin nereye dokunacaklarını söylüyor. Dokunmayı bırakan oyundan eleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaldırdığı Gibi İndiremeyen Hatun 00:36

Kaldırdığı Gibi İndiremeyen Hatun

Kendinden oldukça uzun erkek arkadaşını iddia üzerine kaldırmayı başaran hatun, sıra indirmeye gelince aynı başarıyı gösterememiş...

  • JET TV tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayır Aşağı Yuvarlanan Teyze 00:04

Bayır Aşağı Yuvarlanan Teyze

Ailesiyle birlikte gittiği ormanlık gezmesinde sıra bayır aşağı inmeye gelince dengesini kaybedip yuvarlanan teyzeyi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rodeoya Tepki Olarak Teyze 00:47

Rodeoya Tepki Olarak Teyze

Arkadaşları ile gittiği rodeo eğlencesinde bir deneyim yaşamak isteyen teyze sıra kendisine geldiğinde saniyeler içinde biten rodeo gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar 08:42

Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü futbolcu Emre Aşık'ın eksi eşi Yağmur Sarnıç olay açıklamalarda bulundu. Sarnıç, çocuklarını emanet ettiği bakıcı dehşetini ilk kez anlattı. Bunun yanı sıra Emr..

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kadın Hayranları Özcan Deniz'in Sahnesine Akın Etti 04:35

Kadın Hayranları Özcan Deniz'in Sahnesine Akın Etti

Özcan Deniz Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği gecede Deniz sevilen şarkılarını seslendirdi. Özcan Deniz önceki akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de konser verdi. Türklerin yanı sıra İsrai..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 1. Bölüm - Peri Avcıları 23:26

Winx Club - 4. Sezon 1. Bölüm - Peri Avcıları

Alfea’da yeni bir okul yılı başlıyor ve öğrenci perilerin sıra dışı öğretmenleri var: Winx Perileri! 6 kız çok popüler, fakat bir peri olmanın yolu çok uzun ve Enchantix sihri, geçmeleri gereken aşamalardan sadece biri. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 14. Bölüm - 7 Mükemmel Sayı 22:50

Winx Club - 4. Sezon 14. Bölüm - 7 Mükemmel Sayı

Winx kızları ve Roxy, hayvan hırsızlarının yanı sıra Gardenyadaki yeni popülariteleri ile de başa çıkmak zorundadır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..