#İbrahim güneş meleklere söz verdim müzik dinle

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube 04:05

Kadir Akdaş - Gelsene Yar - YouTube

Söz: Filiz Çelik Müzik: Abdulkadir Nurlu..

Naz Ölçal  Yoksun 03:23

Naz Ölçal Yoksun

Söz - Müzik : Naz Ölçal Gitar: Selim Barlık Düzenleyen: Selim Barlık İletişim: Twitter - Instagram: @nazolcal Twitter - Instagram: @selimbarlik Yoksun, olmadın da. Hep aklımdaydın da; olmadın, olmadın yanımda. ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip 03:32

Beste Kırmacı - Her Aynada Farklı Kadın (Official Video) Yeni Klip

Beste Kırmacı'nın, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayınlanan Bu Köy Adam albümünden ''Her Aynada Farklı Kadın'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Beste Kırmacı Şarkı Sözleri: Yapma etme dediler H..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Sila - Acısa da Öldürmez 03:25

Sila - Acısa da Öldürmez

Bir bir aklımda söylediklerin İşe yaramaz bu bildiklerim Hatırlamak laneti aklımın Acımaz anlatsam hadi buyrun.. Ben birine aşık, o bana vurgun Soranların kuzey yıldızıydık Beraber de yapamadık Kendi dünyamızın y..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..