#İbrahim güneş meleklere söz verdim müzik dinle

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Deniz Seki İle Röportaj 03:54

Deniz Seki İle Röportaj

Kitap Fuarında sevenleri ile buluşan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Deniz Seki hayranları için ''Mutluluğa Söz Verdim'' isimli son kitabını imzaladı ....

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Adnan Şenses  Dokunmayın Bana 01:36

Adnan Şenses Dokunmayın Bana

Dokunmayın Bana Rahat Bırakın Kendi Hayatımı Yaşayacağım Beni Terkedipte Giden Zalimi Vallahi Billahi Unutacağım... Meyhaneci Benim Tek Şırdaşımdır Şişeler,Kadehler Arkadaşımdır Bizim Şarkımızı Birdaha Çaldır Bug..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce