#İbrahim güneş meleklere söz verdim müzik dinle

Sevdim diyen Gözler Ekip Hasret⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:43

Sevdim diyen Gözler Ekip Hasret⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Yan Yüreğim Sevememki Birdaha⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:25

Yan Yüreğim Sevememki Birdaha⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

YaLancısın Yar Ekip Hasret⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:09

YaLancısın Yar Ekip Hasret⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin 09:43

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin

Uçankuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci açtı ağzını yumdu gözünü! Tayyar Işıksaçan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Magazin Merkezi’ne telefon bağlantısıyla katılan Ciğerci, çok ça..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceğiniz harika bir aktivite... 04:52

Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceği

Alın size evde deneyebileceğiniz çocuklarınızla güzel vakit geçireceğiniz harika bir aktivite... Ben denedim beceremedim ???????????? İlginç olan bu hareketi sonuna kadar sadece kadınların çok büyük bölümü yapabiliyorm..

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu! 01:54

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu!

Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Me..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı 03:04

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı

Albüm İçeriği 1. Feda ( Ağlayan Gitar ) - Feridun Düzağaç 2. Multi Feda - Multitap 3. Şeref Bey Türküsü - Emrah Coksaygan 4. Feda (Şeref Beyin Son Nefesi ) - Feridun Düzağaç Şeref Bey anısına hazırlanan FEDA isimli s..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem 05:20

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem

SENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES) Umurumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden geçerim Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçme..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Altın - Hasret Akşamları 03:18

Hüseyin Altın - Hasret Akşamları

Dün gece meyhanede icerken dertlerime Bir pinar gibi yaslar dolunca gözlerime Gezdim sabaha kadar gurbet sokaklarini Son ümitle bekledim hasret aksamlarini (2) Artik günes dogmustu gecenin sabahina İsyan ettim hay..

Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum 05:25

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum

Bir Mevsim Bekliyorum (Belmaca) Bir mevsim bekliyorum gelmek bilmiyor Rüyalar görüyorum gerçek olmuyor Geceler zindan gibi aah zaman dolmuyor Geçmiyor zaman ah neden geçmiyor Dinmiyor acıyan yaram dinmiyor Bir güneş b..

Belma Sera - Gün Başlasın 03:16

Belma Sera - Gün Başlasın

Gün Başlasın Belma Sera Uyan ki gün başlasın bitsin Uyan ki içim yeşersin Dedim ki güneş bırak ben doğayım Aşkımın bahçesine Dedim ki yağmur bırak ben ıslatayım Aşkımın yollarını Dedim ki toprak bırak çiçekleneyim Aşkım..