#İbrahim tatlıses ağamda Şimdi gelir müzik dinle

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Berhan Arısoy - Yarım Adam 04:16

Berhan Arısoy - Yarım Adam

Yarım Adam şarkı sözleri ile... O gece çekip gittin Saatler vurdu yarım Ardından bakıp duran Bir adam kaldı yarım Öne eğdi başını Gizledi gözyaşını Yaşamadan yaşını Yarını kaldı yarım Umudu kaldı yarım Hay..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Serhat - Nerden Olsun 03:18

Serhat - Nerden Olsun

Nerden Olsun şarkı sözleri ile Olmaz olmaz unut o işi Onda yok ki bu nasıl bişi Ayrı ayrı hep aynı kişi Olsun olsun diyonuz ama Sizde yok ki nerden olsunnn Aaaah Siz de yok ki nerden olsun E şimdi geldik en başına ..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım! 08:58

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım!

Günlerdir dinmeyen Demet Akalın ve Hande Yener tartışmalarına şimdi de Ayşe Hatun Önal katıldı.Bakın güzel şarkıcı kendini prenses ve kraliçe ilan edenler hakkında neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..