#İbrahim tatlıses ağamda Şimdi gelir müzik dinle

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü 04:00

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü

Küskün Yolcunun Türküsü şarkı sözleri ile... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek - - Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan İstanbul Sokakları 03:42

Bayhan İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde İstanbul sokakları Çare bulun bu derde İstanbul sokaklan Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevgilimi verin bana İstanbul sokakları Dünyam ..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Nurhan Damcıoğlu Güner Ümit Bu Bekarlıktan Bıktım Usandım 02:56

Nurhan Damcıoğlu Güner Ümit Bu Bekarlıktan Bıktım Usandım

Bu bekarlıktan bıktım usandım Çok gezdim sonunda evde kaldım Şimdi var bir arzum evlenmektir kararım Lakin münasip bir bayan nerden bulayım? Şu bekarlıktan bıktım usandım Çok seçtim sonunda evde kaldım Şimdi var bir arzu..

Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce