#İbrahim tatlıses ağamda Şimdi gelir müzik dinle

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam 03:37

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam Dinle Oyuna Devam (Live) şarkı sözleri ile Oyuna devam Biz hiç yorulmadık Biz hiç yenilemedik Desem yalan Oyuna devam Oyuna devam Biz hiç kaybolmadık Biz hiç kaybetmedik Desem yalan Oyun..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover) 04:12

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover)

Zeynep Bastık Yol Akustik Fikri Karayel Cover Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bariz telaşım, saydam yaralarımla Senden saklanmadım, yol arkadaşım Şimdi yollar daralır çıkmaz sokaklarında Tutma bırak içinde kalmayayım... Geç..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim 05:08

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara Varamadığım sual edip derdi soranlara Bin dert yükledim aşikar duvarlara Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Ne..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Kadir Şahin - Kaderime Dargınım 05:00

Kadir Şahin - Kaderime Dargınım

Söz: İbrahim Hahaoğlu Müzik: Ogun Şaybak ( Kel Ozan ) Düzenleme: Eren Özer Yönetmen: Ferhat Bilgin..

Kazım Kandil - Ah Be Kadın 06:03

Kazım Kandil - Ah Be Kadın

Söz: İbrahim Bağcivan Müzik: Uğur Tire Düzenleme: Uğur Tire..