#İbrahim tatlıses ağamda Şimdi gelir müzik dinle

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Sahte 04:30

Yalın - Sahte

Siyahına pembe inandırılmış birliktelik Gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk yenik Ben ki sıcaklığın heveslisi Ben ki gözyaşımın katili Terk edip gururumu ağlıyorum şimdi Sahte sahte Herşey sahte Kalp yenik akıl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansever Ft. Haktan Yenildik 04:40

Cansever Ft. Haktan Yenildik

Cansever - Haktan Şarkı Sözleri Bilen var mı bu aşkın adını Ilk defa tattım tadını Iyi ise neden ağlıyorum Kötü hisse neden seviyorum Tepeden tırnağa başımla canımla Damarımdaki kanımla Kalbim paramparça Simdi 10..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - İçim Yanar 04:17

Ferdi Tayfur - İçim Yanar

Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya… Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar ah Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşa..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri 05:21

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri

İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem b..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı 04:30

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı

Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski g..

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli 03:36

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli

Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım..

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar 03:27

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar

Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tessel..

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları 04:11

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalniz bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çar..

Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Taner Yonka  - Dans Şarkımız 04:12

Taner Yonka - Dans Şarkımız

Dans Şarkımız şarkı sözleri ile Adını kalbime yazdım sensiz anlamsızdım Hoşgeldin hayatıma kalbimi kapatmıştım Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Bu bizim aşk şarkımız Bu bizim dans şarkımız Seni seviy..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezgi Özcan - Bodrum 03:15

Ezgi Özcan - Bodrum

Bodrum şarkı sözleri ile Bütün sezon iş güç stres var Şimdi hepsini kenara fırlat Aşk iş para ne varsa unut Tatil zamanı tadını çıkar Zamanın aşkları yalan dolan Sen sadece kafayı kullan Gez toz sonuna kadar yaşa Çok s..

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..