#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm 05:21

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Şu diyari gurbet elde Şen değil gönlüm ya dost Ah kimse bilmez bu ahvalimden halimden Ah şen değil gönlüm şen değil aman Şen değil gönlüm şen değil Sergerdar old..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Yaranamadım 05:02

Müslüm Gürses - Yaranamadım

Müslüm Gürses - Yaranamadım Dinle Şarkı Sözleri : Görmedim yürekten candan seveni Yalancı dostluklar ağlattı beni Kul ettim ellere ben bu bedeni Yinede kimseye yaranamadım Dostunum diyenler aldattı gitti O sahte ..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Tarkan Herşey Fani 05:39

Tarkan Herşey Fani

Ne olur böyle yapma, yapma Boynumu bükme, kesip atma Yol bu belirsiz, benden sapma Aşk öyle bitmez ki, bizi yakma www.sozlerisozu.com Nedir bu kavgan kendinle be belalım Rahat bırak kalbini o sevdalı Bi soluktan bi dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Her  Şey Fani 05:39

Tarkan Her Şey Fani

Ne Olur Böyle Yapma, Yapma Boynumu Bükme, Kesip Atma Yol Bu Belirsiz, Benden Sapma Aşk Öyle Bitmez Ki, Bizi Yakma Nedir Bu Kavgan Kendinle Be Belalım Rahat Bırak Kalbini O Sevdalı Bi Soluktan Bi Dinle Bi Bak Ne Söylüyor ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (Official Video) 03:21

Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (

EZGİNİN GÜNLÜĞÜ 40 YILLIK ŞARKILAR (2020 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Serhan Efe Şiir: Nazım Hikmet Müzik: Nadir Göktürk Düzenleme: Karsu Dönmez Synthesizer & Bass: Jacob Lucas Bells & Rhodes & Keys: Karsu Dönmez Çell..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Enes Güneş - Benide Al Yanına 03:12

Enes Güneş - Benide Al Yanına

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu & Enes Güneş Prodüktör: Cem Başaran Aksan Müzik Yönetmeni: Enes Yıldırım Düzenleme: Erbil Erdan & Görkem Nazlı Klip Yönetmeni: Ouuzo Mix Mastering: Salih Sakarya Drone: Resul Koca Ben..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..

Resul Dindar _ En Sonum 03:11

Resul Dindar _ En Sonum

‘En Sonum’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Düzenleme: Evren Arkman Gitar: Erim Arkman Bass: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Yaylılar: İstanbul Strings Mix,Mastering : Evren Arkman Stüdyo: Harems Fotoğraf:Cana..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa 03:48

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa

Yürü bre Hızır Paşa Senide çarkın kırılır Güvendiğin padişahın O da bir gün devrilir Nemrut gibi Anka n'oldu Bir sinek havale oldu Davamız mahşere kaldı Yarın bu senden sorulur Ben Musa'yım sen firavun İkrarsız şeytan..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 10:59

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..