#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Gta Operasyon A 10:42

Gta Operasyon A

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli gta oynadım iyi seyirler..

Aşkım İrem Aktulga Evde Kuaför Dalgaları 07:19

Aşkım İrem Aktulga Evde Kuaför Dalgaları

Farklı bir saç şekillendirme aparatı denedim, ben denerken çok eğlendim bakalım sizde begenecek misiniz:)))..

URF Çıldırıyorumm 10:51

URF Çıldırıyorumm

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli lol oynadım iyi seyirler...

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım  Kylie Jenner Vogue Makeup Tutorial 14:27

Gamze Ekşi Kylie Jenner'ın Vogue Makyajını Yapmaya Çalıştım Kylie Jen

Merhabalar, bu videoda Kylie Jenner makyajı ile karşınızdayım ???? Kylie Jenner Vogue YouTube kanalı için bir makyaj videosu çekti ve ben de bu makyajın aynısını yapmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz :) Kylie Jenner maky..

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek 12:55

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek

Kötü cilt gününü güzel bir makyaja dönüştürmek aslında sizin elinizde. Ben kendi kötü cilt günümü nasıl güzel bir makyaja dönüştürdüğümü bu videoda sizlerle paylaştım. Egzama,akne,cilt kuruluğuna neler yapıyorum,hangi ür..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır 04:43

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır

Tırnaklarınız benim gibi uzamıyorsa,ben de sizlere doğal görünen takma tırnak nasıl takılır onu gösteririm :D Umarım beğenirsiniz!..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sivilceliler İçin Makyaj 18:23

Sivilceliler İçin Makyaj

Cidden sanane benim sivilcelerimden heeeee SANANE!? Ah bu insanlar bazen cidden çok kırıcı olabiliyor. İşte kırılıp dökülmemek için ben de arada sırada kaçamak yaparak full makyak yapıyorum. Ama doğruya doğru bu makyajı ..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj 17:20

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj

İki farklı tarzda makyajla karşınızdayız, bugün ben draping denedim 2 Gizem ise kızıl tonlarda smokey göz makyajı yaptı sizin için.3 yıl önce verdiğim sözü unutmadım ve Gizem'i kanalıma davet ettim sonunda.Umarız keyif..

Güzeliz Biz Yüzümün Tamamını Yapay Elmaslarla Kapladım 10:15

Güzeliz Biz Yüzümün Tamamını Yapay Elmaslarla Kapladım

Adeta efsane haline gelen bu yüzün tamamını yapay elmaslar ile kaplama akımına ben de katıldım. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı bekliyorum! :)..

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım 14:41

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım

Selamlar arkadaşlar! Fırçasız yani parmak ile makyajı benden o kadar çok istediniz ki, ben de hemen harekete geçtim ve sizler için yaptım. :) Umarım severek izlersiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı 05:17

Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı

BODRUM’da ünlü oyuncu Nejat İşler’le kavga eden işadamı H. E. E. ’ye, DHA ulaştı. Balayı için Bodrum’a geldiğini söyleyen H. E. E, Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. B..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak 05:11

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti katıldığı bir organizasyonda hayranlarına müjdeyi verdi. 25 yıllık evlilik hayatlarıyla camiada parmakla gösterilen Aslantuğ çifti, projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Mehmet..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim 13:55

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü 03:07

Gamze Ekşi Sivilceler İçin Buz Kürü

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Kriz Geçiriyormuş Gibi Davul Çalan Adam 00:15

Kriz Geçiriyormuş Gibi Davul Çalan Adam

Bu nasıl bir davul çalma tarzıdır arkadaş? Ben olsam hemen 112yi aramıştım etraftakiler sakinliğini korumuş.....

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayşenur Yaylalı Başörtü Kullananların Karşılaştığı 10 Durum 01:25

Ayşenur Yaylalı Başörtü Kullananların Karşılaştığı 10 Durum

Herkese merhaba başörtüsü kullananların sıklıkla karşılaştığı durumlari sizler için toparladım ben çekerken cok eğlendim umarım sizde izlerken keyif alırsınız !..

Aslı Özdel Yaşlandırma Makyajı 03:56

Aslı Özdel Yaşlandırma Makyajı

Özel efekt makyajlarina bugün yaşlandırma makyajıyla devam ediyorum.Ben çok eğlendim,umarım beğenerek izlersiniz!Kanalıma abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın!..