#İbrahim tatlıses ben de İsterem müzik dinle

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım 14:05

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım

Merhabalar! Yeni bir seriye başladım. Bu seride erkeklere özgü olarak bilinen yerlere gideceğiz, onlara özgü olarak bilinen eylemleri yapacağız. Yeni serimiz ben de yaparım! Bakalım daha neler yapacağım :)..

The Miraz Cilt Bakım Rutinim 11:59

The Miraz Cilt Bakım Rutinim

Merhaba, Ben Mira ♡ ✨Ürünleri en kısa zamanda ekleyeceğim..

İncirle Konuşan Küçük Kız 00:16

İncirle Konuşan Küçük Kız

Çok tatlı olduğunu düşündüğü İncir'e yemeden önce ben seni yiyeceğim ama ağlama tamam mı? şeklinde durumu izah eden ufaklık. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme 02:20

Emrah'ın Paylaşımına Oğlu Tayfun Erdoğan'dan Sitemli Gönderme

Şarkıcı Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer çocukları ile yaptığı paylaşıma ilk çocuğu Tayfun'dan sitemli bir cevap geldi: Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada ..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yüzünden Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulan Teyze 00:59

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yüzünden Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulan Tey

Eve yeni alınan sanal gerçeklik gözlüğünü bi de ben deneyeyim diyen teyze gözlüğü takmış ve korkudan amcanın kucağına oturakalmış...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavada Pizza Tarifi 04:47

Tavada Pizza Tarifi

malzemeler : 3 su bardağı un 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı seker Yarım tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvıyağ Pizzanın sosu için gerekenler 1 yemek kaşığı domate..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Soğan Kebabı Tarifi 05:06

Soğan Kebabı Tarifi

Malzemeler : Yarım kilo orta yağlı kıyma Tuz karabiber toz biber Yeteri kadar çok büyük olmayan kuru soğan 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi Yemeği pişirmek için su Hazırlanışı : Kıymaya tuz karabiber toz biber koyun yoğuru..

Soner Arıca Deniz GözLüm⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:10

Soner Arıca Deniz GözLüm⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ben GüvenmediĞim KaLbe TemeL Atmam Karavan Kurarım...

Soner Arıca Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:20

Soner Arıca Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ben GüvenmediĞim KaLbe TemeL Atmam Karavan Kurarım...

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Ferdi Tayfur Ne Oldu 06:27

Ferdi Tayfur Ne Oldu

hani eskiden yuzunde tebessumler eksik olmazdi kahkahalar sesinde cinlardi e oldu ne oldu sana ne oldu simdi neden susuyorsun daliyorsun gulmuyorsun e oldu ne oldu sana ne oldu hani eskiden ben asik olmam derdin gulup ..

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth] 03:05

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth]

Bunu bir kanaldan aldım.Bunu ben yapmadım.Şarkıda Mamamoo'nun olduğu için biz Moomoo'lar iyi biliriz.Umarım seversiniz????..

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİX 03:24

TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR - DJ MEHMET TEKİN - REMİ

Merhaba Ben Mehmet Tekin ''TUĞÇE KANDEMİR - KALBİ UZAKLARDA BİR ADAM VAR' Adlı Şarkısına Yapmış Olduğum Remiximi Sizlere Sunuyorum Güzel bir Çalışma Oldu Keyifli Dinlemeler...

BOKS MAKİNESİ - BALYOZ VS KASLI YUMRUK ???????? -Boks Makinesi Kırıldı 21:01

BOKS MAKİNESİ - BALYOZ VS KASLI YUMRUK ???????? -Boks Makinesi Kırıldı

Ben Enes Batur , Boks Makinesi nde Kırdık Balyoz Vs Yumruk Savaştık kim kazandı , Sami Hamidi Vücut geliştirme Hocası kaslı ve güçlü benle Enes Batur ile yarıştı kim kazandı Boks Makinesi Mücadelesi ???????? , güzel ve e..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

24 Saat Hapishanede Kaldık(Bir Gün Geçirmek) 21:53

24 Saat Hapishanede Kaldık(Bir Gün Geçirmek)

Ben Enes Batur , 24 Saat Boyunca Hapishane de hücre de bir gün geçirme videosu yaptık hapishane hücresi cezaevini nin içini 4 duvar arasında geçirdik bir gün boyunca hapishanede kalma challenge , güzel ve eğlenceli ve ko..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek 29:35

100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek

Ben Enes Batur , amca ma özel 100.000 TL lik özel bir gün geçirmek lüks pahalı zengin bir doğum günü sürprizi videosu , limuzinle dolaştık , yat ta kahvaltı yaptık gemi ile denizde , kral dairesinde kalıp değişik bakımla..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir) 02:15

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir)

Adamlar oturmuş son derece başarılı bir reklam yapmış. Yeşilçam filmlerine bolca gönderme var gerek zıplama olsun gerek camdan aşağı manken düşmesi olsun gayet başarılı, Gerçi 2000 den sonra doğanlar buradaki geyikler..

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 6 yıl önce